Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Yeni attığı efi dosyasi siyah ekran verdiriyor eskisinde ise internete bağlanmiyor ve kext ile nasıl yapacağım hiç bilmiyorumInterneti dedigim kexti kullanarak aktiflestirebilirsin ki bunu @umut senin yerine zaten yapmis sanirim, Sistem Tercihleri>Ag kismina girip DHCP atamasini otomatik olarak degistir baglanmasi lazim.
- Makaleler
- 4
Boot ederken nasıl yapacağim?@3707 Yeni EFI'deki config dosyasini Windows'ta acip NVRAM>7C..>boot-args kisminanv_disable=1ekleyip kaydet ardindan boot ederken Reset NVRAM yap.
- Makaleler
- 4
OpenCore menusunde dedigim secenek var yoksa bile space tusuna bastiginda gelir.
OpenCore menusunde dedigim secenek var yoksa bile space tusuna bastiginda gelir.
Yani OpenCore menüsüne geldiğimde gözükecek, peki hocam internet halledildi mi yeni EFI de?
- Makaleler
- 4
Evet kontrol ettim kext eklenmis ve aktif.Yani OpenCore menüsüne geldiğimde gözükecek, peki hocam internet halledildi mi yeni EFI de?
Hocam NVRAM i aradım ama bulamadım siz benim yerime yapıp upload edebilir misiniz?
- Makaleler
- 4
Hocam NVRAM i aradım ama bulamadım siz benim yerime yapıp upload edebilir misiniz?
config.plist
drive.google.com
Bundan sonra kurulum başarı ile gerçekleşecek sanırım
@Yuki hocam girdim ekrana ulaştım ağa bağlanmamış ayar falan yapmadım.
Son düzenleme: