CatTvMan

Uzman
Arkadaşlar benim bilgisayarım bozuldu. Babamın arkadaşı söyledim format atmaya çalıştı olmadı, hata verdi. Bilgisayarı götürdü birkaç gün sonra hard diskim bozulduğunu öğrendim. Yine birkaç gün sonra ekran kartım bozulduğunu öğrendim. Uygun ekran kartı bulamadılar. Anakartım markası ve modeli "Intel H510". Bozulan ekran kartım markası "AMD 550". Bozulan bilgisayarım markası "Izoly". Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Arkadaşlar bu arada söylemeyi unuttum bana harddisk önermenize gerek yok yeni harddisk bulduk ama hala ekran kartı bulamadık

İşlemciniz nedir? Anakart ile ekran kartının bir alakası yok. İzoly büyük ihtimalle kasanin markası olabilir mi veya PSU? Sıfır bir ürün mü arıyorsunuz ayrıca?

İşlemciniz nedir? Anakart ile ekran kartının bir alakası yok. İzoly büyük ihtimalle kasanin markası olabilir mi veya PSU? Sıfır bir ürün mü arıyorsunuz ayrıca?
İşlemciyi neydi ben unuttum sanırım arkadaşıma sormam lazım

Sistem özelliklerini yazmalısın. Izoly gibi markalardan da uzak dur bundan sonra.
Yalnız ben almadım babam aldı babam nereden bilseydi ala ala Izoly aldı

i3 10100F işlemci

8 GB RAM

Son düzenleme:
Bilmiyorum siz önerin önerdiğiniz ekran kartı babamın arkadaşı gösterim ben
Bilgisayarınızdaki güç kaynağı kaç watt onu da bilmem gerekiyor. Nvidia RTX 4060 işinizi görür diye düşünüyorum ama bütçeniz buna el vermiyorsa GTX 1650 alınabilir. Sizin bilgisayara uyum sağlamadı deme sebebiniz de muhtemelen PSU'dan kaynaklanıyor. Bu 2 kart düşük güç tüketimine sahip, RX 550 50W tüketirken 1650: 75W, 4060 ise 110W çekiyor kaynaktan.

Bilgisayarınızdaki güç kaynağı kaç watt onu da bilmem gerekiyor. NVIDIA RTX 4060 işinizi görür diye düşünüyorum ama bütçeniz buna el vermiyorsa GTX 1650 alınabilir. Sizin bilgisayara uyum sağlamadı deme sebebiniz de muhtemelen PSU'dan kaynaklanıyor. Bu 2 kart düşük güç tüketimine sahip, RX 550 50W tüketirken 1650: 75W, 4060 ise 110W çekiyor kaynaktan.

Anakartım DDR4 destekliyor