Intel işlemciler bozuluyor mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AceTeq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 972
  • Etiketler Etiketler
    intel

AceTeq 3

Üstün
Makaleler
2
Yer
Başkent

Donanım arşivinin bu videosunda Intel işlemcilerin bozulduğu hakkında sert açıklamalar yapıldı. Bu konu hakkında düşünceleriniz nedir? Sizde bu tür sorunlar yaşıyor musunuz?

Muhtemelen çekirdek frekanslarının suyunu çıkardıkları için işlemciler stabil çalışmıyordur. Videoyu izlemedim.

Voltaj ve frekansları düşürün diye açıklama yaptıklarını söylüyordu sonlara doğru. Büyük bir ihtimal senin dediğin gibi bir durum var.

Teşekkürler. Özet:

Ben bu konuyu işlemciler çıktığından beri duyuyorum. Yeni nesil olduğu için düzelir dendi fakat görünüşe göre düzelmemiş. Intel kullanan yayıncı arkadaşlar da aynı problemleri yaşayıp anakart ve işlemciyi değiştirmişlerdi.

Yeni nesil olduğu için düzelir dendi fakat görünüşe göre düzelmemiş.
14. nesil ile ''yeni nesil'' bir sey gormedik zaten. Ayni islemcileri birazcik frekans arttirip onumuze sundular, 13900K aslinda overclock edilmis bir 14900K yani. Asil silikon ayni silikon yani aslinda, 13. nesil CPU'lari yaparken olusmus daha iyi bin'li silikonlari overclock'layip sonradan 14. nesil yapmislar yuksek ihtimal. Coffee Lake Refresh'de oldugu gibi ''yenilik'' getirmekle bile ugrasmadilar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…