Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Xasthur

Yetkin
Eski bir kasam vardı ne zamandır kullanmıyordum, Windows 8.1 kurayım dedim bugün annem kullansın diye. Kurduktan sonra kullandım biraz. Driver, güncelleme falan kuruyordum birden gitti görüntü. Kabloyu TV'ye takıyorum sıkıntı yok, diğer bilgisayarımda görüntü veriyor ama mevcut bilgisayar vermiyor. Onboard da, ekran kartı da görüntü vermiyor.

Özellikler: ASUS P5G41T-M LX3, Intel Pentium E6500, 4 GB DDR 3 RAM, GeForce GT 730.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu nesilde olan anakartların çoğunda onboard var. İşlemcide olmadığı ise doğru ama sonuçta onboard var. Ekran kartı takılı değilken normalde vermesi lazım. Bir ihtimalle RAM veya anakart kaynaklı olabilir.
Önce kablondan şüphelenmişsin ve kablonda sorun olmadığını tespit etmişsin. Hangi kablo? HDMI mı VGA mı?

-Her ikisini de deneme imkanın var mı?
-Başka monitör deneme imkanın var mı?
-Bilgisayardan ses geliyor mu? Yani Windows açılış sesi mesela?

Eski bir kasam vardı ne zamandır kullanmıyordum, Windows 8.1 kurayım dedim bugün annem kullansın diye. Kurduktan sonra kullandım biraz. Driver, güncelleme falan kuruyordum birden gitti görüntü. Kabloyu TV'ye takıyorum sıkıntı yok, diğer bilgisayarımda görüntü veriyor ama mevcut bilgisayar vermiyor. Onboard da, ekran kartı da görüntü vermiyor.

Özellikler: ASUS P5G41T-M LX3, Intel Pentium E6500, 4 GB DDR 3 RAM, GeForce GT 730.

Diğer sistemin laptop değilse, diğer sistemdeki ekran kartını sorun yaşadığın sisteme takmayı denedin mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer sistemin laptop değilse, diğer sistemdeki ekran kartını sorun yaşadığın sisteme takmayı denedin mi?
Bence sorun ekran kartında değil. Çünkü onboard'da da görüntü gelmiyor diyor.

Düzenleme: Diğer yorumlarımı sildim. Sistem özellikleri var. Pardon.