Detaylar
Kim cevapladı?35gvm78 16
Üstün
TurkNet kullanıyorum, normalde indirme hızı falan gayet iyi ama siteler çok geç açılıyor. Yapmam gereken bir ayar var mı?
Eki Görüntüle 27507
Sürekli robot olmadığını doğrula şeyi mi geliyor?
Hayır siteler çok geç açılıyor sadece.
Router sebepli olabilir, orijinal gelen routerınız nedir?
Mesajınızı görmezsem özür dilerim, sabah cevaplayabilirim görmezsem.
Son düzenleyen: Moderatör:
VPN kullanıyor musun? Kullanıyorsan VPN'i açık unutmuş olabilirsin.
Yakın zamanda modeme reset attınız mı?
Hayır atmadım.
Yanındaki gelen router pek bilgim yok.Router sebepli olabilir, orijinal gelen routerınız nedir?
- Makaleler
- 9
Kullandığın tarayıcı yavaş olabilir mi düşük ihtimal?
Kullandığın tarayıcı yavaş olabilir mi düşük ihtimal?
Hayır TurkNet'e geçince böyle oldu.
Download Latency: 235 ms. Yüksek.
Upload Latency: 158 ms. Yine yüksek.
Sebebi bu. Konuya hakim değilseniz atlamayın. Router modelini bilmediğimiz için şu an router falan kaynaklı değil, tarayıcıyla da alakası yok. Modeme reset atması sorunu da çözmeyecek. Robotla hiçbir alakası yok.
Ancak ping yükselmesi yaşıyor musunuz yaşamıyorsanız diye öğrenmek için birkaç test önereceğim:
Upload Latency: 158 ms. Yine yüksek.
Sebebi bu. Konuya hakim değilseniz atlamayın. Router modelini bilmediğimiz için şu an router falan kaynaklı değil, tarayıcıyla da alakası yok. Modeme reset atması sorunu da çözmeyecek. Robotla hiçbir alakası yok.
Ancak ping yükselmesi yaşıyor musunuz yaşamıyorsanız diye öğrenmek için birkaç test önereceğim:
Kod:
ping 8.8.8.8 -t (Bu değeri CMD'de kopyalayarak yapıştırın ve Enter'a basın. Google DNS'lerinize olan pinginizi ölçecek. Ani ping yükselmesi olursa kesinlikle Kontrol+C kısayolunu kullanarak durdurun).
tracert 8.8.8.8 (Bu da sorunu bulmak için hop testleri yapar. Yine Google DNS'sine bağlıdır).
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri 3. sezon tanıtım fragmanı yayımlandı
- Burak Birinci
-