Kenichi

Uzman
Arkadaşlar, IDM bir süredir YouTube'da çalışmıyordu ve daha önceden de ara ara yaşadığım bu sorun, IDM'yi komple kaldırıp son sürümü kurunca düzeliyordu. Gene aynı şeyi yaptım ama bu sefer olmadı. Enhancer for YouTube diye bir eklenti kullanıyorum ama onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum. O eklentiyi de kaldırmak istemiyorum çünkü benim için çok can sıkıcı olan, bir süre sonra tarayıcının YouTube sayfasını yenileyip videoyu otomatik oynatmaya başlaması sorununu düzeltiyor. IDM'nin tarayıcı eklentisini kaldırıp tekrar yükle yaptım ama gene olmadı.

@Kenichi, geçen ben de farkettim. Şimdi kontrol ettim aynı sorun bende de var.
Önceden videonun üstünde çıkan IDM linkinden istediğim çözünürlükte mp4 indiriyordum. Şimdi indiremiyorum.

Arkadaşlar, IDM bir süredir YouTube'da çalışmıyordu ve daha önceden de ara ara yaşadığım bu sorun, IDM'yi komple kaldırıp son sürümü kurunca düzeliyordu. Gene aynı şeyi yaptım ama bu sefer olmadı. Enhancer for YouTube diye bir eklenti kullanıyorum ama onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum. O eklentiyi de kaldırmak istemiyorum çünkü benim için çok can sıkıcı olan, bir süre sonra tarayıcının YouTube sayfasını yenileyip videoyu otomatik oynatmaya başlaması sorununu düzeltiyor. IDM'nin tarayıcı eklentisini kaldırıp tekrar yükle yaptım ama gene olmadı.

İndirmek istediğin şeyde telif hakkı varsa ondan olabilir. Bazen telif haklı videolarda gözükmüyor ama şu an bir sorun yok.

Bu olacağı belliydi. Youtube'daki tüm videolar Youtube'a ait. IDM eğer legal bir şirket olarak yaşamaya devam etmek istiyorsa, kurallara uymak zorunda.
Ömür boyu lisans almadan önce kendileri ile iletişime geçtim. "İleride Youtube indirmesini yasal sebeplerden dolayı kaldırırsanız ne olacak?" diye.
Bana "Şu an için indirebilirsiniz, ehe" demişlerdi.

Gün geldi.