Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
Arkaplanda indirme vs olabilir mi? Modeme bağlı cihaz sayısını 1'e düşürüp o cihazda hız testi yap. Mümkünse telefonda yap. Wi-Fi bu hızları destekler zaten.
Arka planda herhangi bir indirme yok. Hızım stabildi o dakikaya kadar. Arıza kaydı oluşturdum, bekliyorum.Arkaplanda indirme vs olabilir mi? Modeme bağlı cihaz sayısını 1'e düşürüp o cihazda hız testi yap. Mümkünse telefonda yap. Wi-Fi bu hızları destekler zaten.
azizemreozturk
Başarılı
Anlık bir sorun olabilir. İllaki düzelecektir. En kötü talep oluşturursunuz. Hangi operatörü kullanıyorsunuz hocam?
Millenicom kullanıyorum hocam. 18 Aralık'ta Fiber çekeyim dedim, hiçbir sıkıntı olmamıştı bugüne kadar. Durduk yere böyle oldu, sağlık olsun.Anlık bir sorun olabilir. İllaki düzelecektir. En kötü talep oluşturursunuz. Hangi operatörü kullanıyorsunuz hocam?
Arada olur öyle, sabaha kadar bekleyin bakalım, düzelmediyse arıza kaydını çözerler.
Bu evde internet hizmetlerinin hiçbiri size her zaman hızınızı vereceğinizi garanti etmez.
Bu evde internet hizmetlerinin hiçbiri size her zaman hızınızı vereceğinizi garanti etmez.
Çok doğru diyorsunuz şu an Turkcell Superonline VDSL 50 Mbps'i Türk Telekom HiperNet bakır kablo altyapı da kullanıyoruz net 49'a kadar alacağız deseler bile anlık olarak sonuçlar sürekli 20-45 Mbps arasında değişiyor.
O bile bile lades oluyor, Superonline pişmanlıktırÇok doğru diyorsunuz şu an Turkcell Superonline VDSL 50 Mbps'i Türk Telekom HiperNet bakır kablo altyapı da kullanıyoruz net 49'a kadar alacağız deseler bile anlık olarak sonuçlar sürekli 20-45 Mbps arasında değişiyor.
Superonline fiber harici kullanılmazÇok doğru diyorsunuz şu an Turkcell Superonline VDSL 50 Mbps'i Türk Telekom HiperNet bakır kablo altyapı da kullanıyoruz net 49'a kadar alacağız deseler bile anlık olarak sonuçlar sürekli 20-45 Mbps arasında değişiyor.
O bile bile lades oluyor, Superonline pişmanlıktır![]()
Türk Telekom'a geçecektik ama fiyat tuzluydu. En ucuz yine Superonline vardı. Diğerleri de pahalıydı maalesef.