Superonline Telekom altyapısı üzerinden hizmet veriyor muydu?Türk Telekom'a geçecektik ama fiyat tuzluydu. En ucuz yine Superonline vardı. Diğerleri de pahalıydı maalesef.
Detaylar
Kim cevapladı?Superonline Telekom altyapısı üzerinden hizmet veriyor muydu?
Superonline'ın her yerde kendi Fiber altyapısı yok genelde Türk Telekom altyapısı kullanıyor.
Tonla sağlayıcı var TT ve SOL'den ucuz.Türk Telekom'a geçecektik ama fiyat tuzluydu. En ucuz yine Superonline vardı. Diğerleri de pahalıydı maalesef.
Ben Vodafone kullanıyorum, memnunum.Superonline'ın her yerde kendi Fiber altyapısı yok genelde Türk Telekom altyapısı kullanıyor.
O kadar araştırma vaktimiz olmadı.
Huawei HG658 V2 modemden hâlen şüpheleniyorum. Bir yandan da hizmet sağlayıcı tarafından profil ile hız sınırlaması olabileceği beni endişelendiriyor. Türk Telekom 68 Mbps'e kadar derken bunu Göknet'te doğruluyor ama Superonline 50 Mbps diyor.
Superonline'da sansür ve kısıtlama bulunuyor. Modeminde sorun olduğunu sanmıyorum.O kadar araştırma vaktimiz olmadı.
Huawei HG658 V2 modemden hâlen şüpheleniyorum. Bir yandan da hizmet sağlayıcı tarafından profil ile hız sınırlaması olabileceği beni endişelendiriyor. Türk Telekom 68 Mbps'e kadar derken bunu Göknet'te doğruluyor ama Superonline 50 Mbps diyor.
Superonline'da sansür ve kısıtlama bulunuyor. Modeminde sorun olduğunu sanmıyorum.
Peki bu sınırlama neden koyuluyor? Bu hızımızın sürekli 20-45 Mbps arasında değişmesi ondan mı kaynaklanıyor? Bunu galiba çözmenin yolu yok. Superonline destek ekibi iyi ama onlara kalsa biz sorunluyuz.
Tek çözümü operatör değişimi.Peki bu sınırlama neden koyuluyor? Bu hızımızın sürekli 20-45 Mbps arasında değişmesi ondan mı kaynaklanıyor? Bunu galiba çözmenin yolu yok. Superonline destek ekibi iyi ama onlara kalsa biz sorunluyuz.
Daha yeni tahahhüt yenilemişken babam değişmez. Zamanında 12 Mbps'den 50'ye geçirmek için ikna edemedim. Bu tahattüt ile anca başarabildim. Kısıtlamayı Superonline'a söylesek kaldıracaklarını sanmıyorum.
O zaman başka şansın yok.Daha yeni tahahhüt yenilemişken babam değişmez. Zamanında 12 Mbps'den 50'ye geçirmek için ikna edemedim. Bu tahattüt ile anca başarabildim. Kısıtlamayı Superonline'a söylesek kaldıracaklarını sanmıyorum.