2 gün önce intertin los ışığı kırmızı yanıyordu. Servis sağlayıcı ile iletişime geçtim bana dedikleri şey bakım ve sorun var, yarın saat 9 (sabah) düzelteceğiz dediler. Mutlu oldum, keşke olmasaydım. Saat 10 oldu tık yoktu, bir daha aradık akşam 9 dediler. Bir de kesin dediler. Saat 10 yine gelmedi. Yine aradık bu sefer yarın yapacağız dediler. Ben böyle rezillik görmedim. Şu an boşuna mobil veri harcıyorum.

O arızalar kolay kolay iflah olmaz hocam. Bir şirket size "arızayı şu saatte düzelteceğiz" diyorsa korkun ve bilin ki o saati mutlak suretle aşacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizde de sıkıntı var her 30 dakikada bir 1 saatlik kesinti yaşanıyor internette bazen de 5 dk kesiliyor 3 dk açılıyor bir de bizi kopma için bir teste soktular ve bilerek testi 1 aydır kapamıyolar ve sorun şu ki test kapanmadığı sürece desteği arayamıyoruz bildiğiniz destek ekibi bizi banladı.

O arızalar kolay kolay iflah olmaz hocam. Bir şirket size "arıyazı şu saatte düzelteceğiz" diyorsa korkun ve bilin ki o saati mutlak suretle aşacak.

Peki tahmini olarak ne zaman gelebilir sizce 1 haftayı bulabilir mi?

Bizde de sıkıntı var her 30 dakikada bir 1 saatlik kesinti yaşanıyor internette bazen de 5 dk kesiliyor 3 dk açılıyor bir de bizi kopma için bir teste soktular ve bilerek testi 1 aydır kapamıyolar ve sorun şu ki test kapanmadığı sürece desteği arayamıyoruz bildiğiniz destek ekibi bizi banladı.

Ben numarayla aradığım destekle iletişimlerin hiçbirini beğenmedim, hepsi çöp.

Ben Türk Telekom'un internet kullanım sayacının doğru olduğunu düşünmüyorum bazen gece yatarken ev internetinin kaç GB kullanıldığını bakıyorum sabah uyandığımda birden 10 GB artıyor veya 11-12 neden oluyor bilmiyorum ve bu ay 1.5 TB veri kullanmışım acaba beni kara listeyemi soktular önce destekten banlayıp sonra interneti kesip.