Detaylar
Kim cevapladı?@marce aferin. İyi konuya değinmişsin. Altyapıdan altyapıdan değişir.
Diğer arkadaşların önerisi de mantıklı.
Benden bir öneri: Superonline geçecekseniz şimdiden hazırlıklı olun, çok fazla sansür var.
ISP önerim: Benim de aynı olur. TurkNet'ten şaşmayın özelilkle Gigafiber altyapısı sizde de varsa.
Benden bir öneri: Superonline geçecekseniz şimdiden hazırlıklı olun, çok fazla sansür var.
ISP önerim: Benim de aynı olur. TurkNet'ten şaşmayın özelilkle Gigafiber altyapısı sizde de varsa.
Spaxwe
Çalışkan
@marce aferin. İyi konuya değinmişsin. Altyapıdan altyapıdan değişir.
ISP önerim: Benim de aynı olur. TurkNet'ten şaşmayın özelilkle GigaFiber altyapısı sizde de varsa.
İlk öncelikle verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Bende TurkNet altyapısı yok Türk Telekom altyapısı var VDSL olarak ve bu olduğum operatörde aşırı derecede yüksek fiyat istiyorlar ve verdikleri hizmetten memnun değilim. Netspeed kullanan arkadaşım aşırı derecede memnun olduğunu söyledi tek aklımı kurcayalan soru ise DNS değiştirebilmem oldu ve altyapımın hardstuck olup olmadığını nasıl öğreneceğimi bilemiyorum. Bu konuyla ilgili bir bilginiz var ise benimle paylaşmanızı rica ederim şimdiden teşekkür ederim tekrardan.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu