Kablonet'te sansür diğerlerine göre az. Tek tıkla DPI çalıştırıp tamemen aşabiliyoruz. Ama müşteri hizmetleri, hizmet kalitesi vs. rezalet. Ben olsam en son seçenek olarak seçerdim. Başka düzgün altyapı olmadığı için başka seçenek yok gibi diyor.
Yıllarca kablonet kullandım. Bugüne kadar en memnun kaldığım İSS’tir kendileri. Sansür derken ne tip bir sansürden bahsediyorsunuz? Neyi sansürleyebilirler ki?

Yıllarca kablonet kullandım. Bugüne kadar en memnun kaldığım İSS’tir kendileri. Sansür derken ne tip bir sansürden bahsediyorsunuz? Neyi sansürleyebilirler ki?

Yaklaşık 2-3 yıldır kullanıyorum. Haftada en az 5 kez bağlantı kopuyor ve yaklaşık 1 saat boyunca gelmiyor. Aradığımda “Size ekip yönlendireceğiz.” diyorlar ama ekip gelmiyor. Bu durum 8-9 kez yaşandı. Sorunu yalnızca evimde değil, dükkanda da yaşıyorum. Devlet ISS'i olduğu için istedikleri sansürü, istedikleri zaman keyiflerine göre uygulayabilirler.

Yaklaşık 2-3 yıldır kullanıyorum. Haftada en az 5 kez bağlantı kopuyor ve yaklaşık 1 saat boyunca gelmiyor. Aradığımda “Size ekip yönlendireceğiz.” diyorlar ama ekip gelmiyor. Bu durum 8-9 kez yaşandı. Sorunu yalnızca evimde değil, dükkanda da yaşıyorum.
Yaşadığın olumsuz deneyim için üzgünüm. 7+ yıl Kablonet kullandım. Hiç böyle sorunlar yaşamadım. Belki merkezi bir yerde yaşadığım içindir bilemiyorum. Haftada en az 5 kez bağlantı kopması çok ekstra bir durum.

Yaşadığın olumsuz deneyim için üzgünüm. 7+ yıl Kablonet kullandım. Hiç böyle sorunlar yaşamadım. Belki merkezi bir yerde yaşadığım içindir bilemiyorum. Haftada en az 5 kez bağlantı kopması çok ekstra bir durum.
Aynı şekilde merkezî bir konumda yaşıyorum. Sorun Kablonet'in sorumsuzluğu. Bundan çok zaman önce eski evimde de Kablonet kullanıyordum, o zamanlar çok güzeldi, sorun yoktu. Son zamanlarda bozdular iyice. Taahhütüm biter bitmez ayrılacağım.

Kablonet'i 12 sene kullandım. Bir gün bile kendiliğinden daireme özgü kopma olmadı nadiren genel arıza olduğu zamanlar hariç, müşteri hizmetlerine her zaman ulaştım. Bence sorunsuz iyi bir firma. Diğer firmaların da çoğu Türkiye Varlık fonunda ya da Ortadoğu sermayeli firmaların zaten. Bazıları şanssız demek ki bölgesel bir sorun olabilir. Memnuniyet oranı muhtemelen en yüksek firma kablonet'tir.

Aynı şekilde merkezî bir konumda yaşıyorum. Sorun Kablonet'in sorumsuzluğu. Bundan çok zaman önce eski evimde de Kablonet kullanıyordum, o zamanlar çok güzeldi, sorun yoktu. Son zamanlarda bozdular iyice. Taahhütüm biter bitmez ayrılacağım.
Hiç beklemeyin, taahhüte katlanmak zorunda değilsiniz. Madem o kadar kayıt bıraktınız ve uzun süreler kullanamadınız ve çözüm üretmediler sonlandırma hakkınız var. Niye çekiyorsunuz ki?