inosh

Başarılı
Merhaba. Yakın zamanda bilgisayarımda internet erişimi problemi yaşamaya başladım.

1.1.1.1'e ping attığımda erişebiliyorum, hatta önümde WhatsApp (WhatsApp'ın bir özelliği yok, bir kere ne açılabilirse o açık kalmaya devam ediyor) açık, mesajlaşabiliyorum. Ancak İnstagram ya da herhangi bir siteye giremiyorum, ya DNS adresi bulunamadı, ya da internet yok hatası alıyorum. Kendi VPN'im ile deniyorum, VPN'e bağlanıyorum, evde lokal cihazlara bağlanıyorum ama asla internete çıkamıyorum.

Kendiliğinden oldu diyemeyeceğim, aklıma tek benle alaklı sebep geliyor, o da yakın zamanda kurduğum "Crackli" Office yazılımı. Anlamadığım kısım ise yıllardır kullandığım, hiçbir problem yaşatmayan bir afacandı, buna sebep oldu mu bilmiyorum. Sürücüler ve işletim sistemi güncel, Ağ Bağdaştırıcı sürücülerimi kaldırıp tekrar kurdum ama nafile.

Son düzenleyen: Moderatör:
1.1.1.1 uygulamasını indirmeyi dener misiniz?

1.1.1.1 App

VPN sunucumun DNS'i zaten 1.1.1.1'e bağlı. Mesela şu an bilgisayarımdan bağlanabildim, ama her an gidebilir gibi...

1743597912336.webp

Kurulu Office'in çıktısı bu şekilde.

Ben mi kendimi ifade edemedim, kimse okumuyor mu anlamadım :D

Problem ev internetimde değil, bilgisayarımda. Telefondan, tabletten, başka bilgisayardan çıkabiliyorum internete.
mmc_g1Ln6EC8KY.webp

Wi-Fİ sürücüsü böyle bir uyarı verip duruyor, ne olduğunu çözebilmiş değilim. Sürücüyü yeniden yüklemeyi denemiştim ama nafile.