İnternetim yavaş ve siteler geç yükleniyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 25457
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 130
  • Etiketler Etiketler
    geç yavaş

25457

Uzman
Makaleler
2
Yer
İstanbul
TurkNet kullanıyorum, internetim dün geceden beri yavaş ve siteler geç yükleniyor. Bu durum VPN açınca biraz düzeliyor fakat hala yavaş. Neden olabilir?

Neyini kontrol edeceğim tam olarak? Hiç değişmedim modem DNS'i aynı duruyor.
DNS'in değişip değişmediğini, eğer değişmediyse kaç cihazın bağlı olup olmadığına bakın.

DNS'in değişip değişmediğini, eğer değişmediyse kaç cihazın bağlı olup olmadığına bakın.
8 cihaz bağlı, 2 tanesi monitör ve klima yani interneti az kullanıyorlar. Diğerleri telefon ve bilgisayar. DNS değişmedi.

8 cihaz bağlı, 2 tanesi monitör ve klima yani interneti az kullanıyorlar. Diğerleri telefon ve bilgisayar. DNS değişmedi.
Modem arayüzünden VPN ayarlanmış mı?

Acaba TurkNet bant genişliği daraltma uygulamış olabilir mi? Yakın zamanda çok büyük boyutlu dosya indirdiniz mi?

Acaba TurkNet bant genişliği daraltma uygulamış olabilir mi? Yakın zamanda çok büyük boyutlu dosya indirdiniz mi?
Konuyu açmadan önce zaten TurkNet müşteri temsilcisiyle konuşmuştum herhangi bir sorun gözükmediğini söylemişti, modem kaynaklı olabileceğini söyledi. Çok büyük boyutlu dosya indirmedim normal günlük kullanım.

Bilemiyorum fakat modeminiz eskidiğinden falan da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…