dotsh

Üstün
Birkaç yıl öncesine kadar manga alıp okuyordum ama çok hızlı bittiği için para yetiştiremiyordum. İnternet üzerinden okumaya çalıştığımda hiç okuyasım gelmiyor. Aynı şey çizgi roman ve kitaplarda da geçerli. Bu neden oluyor? Bunu atlatmanın bir yolu var mı? Bana çok sorun çıkartıyor. Özellikle İngilizce çizgi romanlara param yetmiyor ve Türkiye'de bulamıyorum.

Birkaç yıl öncesine kadar manga alıp okuyordum ama çok hızlı bittiği için para yetiştiremiyordum. İnternet üzerinden okumaya çalıştığımda hiç okuyasım gelmiyor. Aynı şey çizgi roman ve kitaplarda da geçerli. Bu neden oluyor? Bunu atlatmanın bir yolu var mı? Bana çok sorun çıkartıyor. Özellikle İngilizce çizgi romanlara param yetmiyor ve Türkiye'de bulamıyorum.
PDF kitap falan asla okuyamam ama manga, çizgi roman internetten okunur bence ya. Regular Show kitabını diyorsun sanırım.

Kotatsu - TachiyomiSY gibi programlar ile Android cihazlarda rahatça okuyabilirsiniz.
iOS, iPadOS = Aidoku. Kurulumu hafif zahmetli.

PC'de okumak gerçekten yoruyor, bir de bu sekilde deneyin.

Tarayici uzerinden okumak yerine reader uygulamalarina yonelin ve bol reklamli karmasik siteler yerine mangadex gibi siteleri tercih edin. Mangadex'de parlaklik kisma, seritli sayfa, cift sayfa vs gibi bir suru ayar da mevcut.

Çizgi romanlar içinde bu tarz bir site var mı?

PDF kitap falan asla okuyamam ama manga, çizgi roman internetten okunur bence ya. Regular show kitabını diyorsun sanırım.

O ve bir sürü daha okumak istediğim çizgi film çizgi romanı.

Kotatsu - tachiyomisy gibi programlar ile Android cihazlarda rahatça okuyabilirsiniz.
iOS, iPadOS = aidoku. Kurulumu hafif zahmetli.

PC'de okumak gerçekten yoruyor, bir de bu sekilde deneyin.

Google Play üzerinde bulamadım. APK mı indirmem gerekiyor?

Arkadaşlara katılıyorum telefonda uygulama üzerinden okumanızı tavsiye ederim. Bunun dışında e-kitap okuyucular var, tablet şeklindeler gerçekten çok kullanışlı olduklarını söyleyebilirim okumayı sevdirir insana, bundan kendime de alacağım.

Arkadaşlara katılıyorum telefonda uygulama üzerinden okumanızı tavsiye ederim. Bunun dışında e-kitap okuyucular var, tablet şeklindeler gerçekten çok kullanışlı olduklarını söyleyebilirim okumayı sevdirir insana, bundan kendime de alacağım.

E-kitap okuyucuların fiyatı da pahalı. Tablet almak daha mantıklı bence.

E-kitap okuyucuların fiyatı da pahalı. Tablet almak daha mantıklı bence.
Tabii bence de öyle ama gerçek kitap gibi kağıt hissiyatı ve görüntüsü insanı cezbediyor. Bir de hafızasının yettiği kadar kitap, dergi vs. indirebiliyorsun. 10 kilo 10 kitap taşıyacağına 400-500 gr. bunu taşımak daha mantıklı. Tabii ki hiçbir şey gerçeğinin yerini tutamaz ama.