iOS 18.0.1 nasıldır?

İphone 11-12 üzeri modellerde verimli çalışıyor düz ve pro serilerinde şarjı hızlı tüketiyor promaxlerde normal gidiyor yapılan feedbacklere göre hata düzeltme güncellemesi yapıcaklar ama o arada insan telefonundan soğur😬
12Pro cihazımı 3 günde 2 kere şarja takardım şimdi akşam 9 da çok az bakmama rağmen %14 de taktım az önce. Bugün Toplam 3 saat bakmışım 2 Saat insta 30dk whatsapp 15snap, 15 spotify.

12Pro cihazımı 3 günde 2 kere şarja takardım şimdi akşam 9 da çok az bakmama rağmen %14 de taktım az önce. Bugün toplam 3 saat bakmışım 2 saat Instagram 30dk WhatsApp 15snap, 15 Spotify.

Şu an sosyal medya kullanımı ve telefon görüşmelerin dahil hücresel veri ile Wi-Fi olmadan ne kadar ekran süresi alıyorsun.

iPad de sanırım pil daha iyi gidiyor.

İpadler şarj konusunda genel olarak çok iyi PUBG Mobile oynardım tam şarjla 5 saat oynamışlığım var.

Şu an sosyal medya kullanımı ve telefon görüşmelerin dahil hücresel veri ile Wi-Fi olmadan ne kadar ekran süresi alıyorsun.

İpadler şarj konusunda genel olarak çok iyi PUBG Mobile oynardım tam şarjla 5 saat oynamışlığım var.

Evet bende ağır kullanımda 5 saat falan ekran süresi alıyordum hafif kullanırsam 7 saati buluyordu bakalım şimdi ne olacak.

Bilmiyorum çok telefona bakan biri değilim sadece evde uyanınca ve uyumadan önce bakarım. Bu 3 saat de gece 12 den sonrası olsa gerek. Gün içerisinde 1-2 saat bakarım en fazla, çoğunluk ile kulaklık lie şarkı dinlerim. Şarjım günü kurtarıyor (Pil sağlığım %85)

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt