Makaleler
5
ios-18-featured.jpg

Apple WWDC 2024’te yeni işletim sistemi iOS 18’i tanıttı ve kullanıcı deneyimini artıracak bir dizi yenilik ve özellik sundu. İşte iOS 18 ile gelen başlıca özellikler ve yenilikler: Ana Ekran Düzeni: Artık ana ekran uygulamaları özgürce hareket ettirilebilecek. Kullanıcılar, uygulamaları istedikleri gibi düzenleyerek kişiselleştirilmiş bir ana ekran oluşturabilecekler. Kontrol Merkezi Yenilikleri: Kontrol Merkezi, yeni özelliklerle…

Devamını Oku: iOS 18 Tanıtıldı! Yeni Özellikler ve Desteklenen cihazlar
Kaynak: Techolay

ios-18-featured.jpg

Apple wwdc 2024'te yeni işletim sistemi iOS 18'i tanıttı ve kullanıcı deneyimini artıracak bir dizi yenilik ve özellik sundu. İşte iOS 18 ile gelen başlaca özellikler ve yenilikler: Ana ekran düzeni: Artık ana ekran uygulamaları özgürce hareket ettirilebilecek. Kullanıcılar, uygulamaları istedikleri gibi düzenleyerek kişiselleştirilmiş bir ana ekran oluşturabilecekler. Kontrol merkezi yenilikleri: Kontrol merkezi, yeni özelliklerle…

Devamını oku: iOS 18 Tanıtıldı! Yeni Özellikler ve Desteklenen cihazlar
Kaynak: Techolay

Hangi cihazların desteklediği yazmıyor.

FaceID ile kilitlenme guzel düşünülmüş, oyun modu Samsung'un GOS servisi gibi olursa bu saatten sonra Apple urunler oyunlarda daha cok sıkıntı cikaracak.

Şu oyunlarda kol kullanma işi saçma bence, hangi insan bilgisayarı veya konsolu varken telefondan mobil oyun oynarki?

Dürüst olmam lazım. Ana ekran konusunda yapılan yeniliğe biraz mesafeli bakıyorum. Umarım yanılırım ve kullanmak hoşuma gider.

iPhone 15 Pro ve sonrasının yapay zeka özelliklerinden tam anlamıyla faydalanacak olması da buruk bir sevinç yaşamama sebep oldu.

Diğer tüm özellikler süper. 🍏