- Makaleler
- 7
Ayda 13 TL bir şey değil zaten ya. Ben de bunu kullanıyorum.Ben 50 GB yükselttim bedava iyi mi sence? Hatta dur bedava 50 GB linkini atayım.
Ayda 13 TL bir şey değil zaten ya. Ben de bunu kullanıyorum.Ben 50 GB yükselttim bedava iyi mi sence? Hatta dur bedava 50 GB linkini atayım.
Ben 50 GB yükselttim bedava iyi mi sence? Hatta dur bedava 50 GB linkini atayım.
MSH Turkey iCloud
redeem.services.apple
Google Fotoğraflar da kullanıyorum ben.Bende 50 GB’dan 200 GB’e yükseltmeyi düşünüyorum. Açıkçası beni bi’ 1-1.5 yıl idare etti 50 GB. Aşırı fotoğraf falan çeken birisi değilsen yeter bence.
Bende 50 GB'dan 200 GB'e yükseltmeyi düşünüyorum. Açıkçası beni bi' 1-1.5 yıl idare etti 50 GB. Aşırı fotoğraf falan çeken birisi değilsen yeter bence.
Yıllardır 1 TB planını kullanıyorum ben. Yedeği hem iCloud'a hem bilgisayara aldım bakalım iOS 18 nasıl? En son ilk betasını kurduğum sürüm iOS 11 ve kurduğum cihaz da iPhone 5S idi. Telefonu buzdolabına koyarak kullanmak zorunda kalmıştım, o gün bugündür ilk betayı kurmam. Ama sırf foruma detaylı inceleme yazmak için kuruyorum şu an.iCloud+ aboneliğimi yükselteyim, güncellemeyi düşünüyorum.
Eki Görüntüle 55218
Bende öyle sanıyordum. Şaşırdım.
Burdaki mesajima bagli olarak begenmedigimi soyleyebilirim nedeni ise su; evet ozellik getirdiler mi getirdiler ama bu getirdiklerinin alti pek de dolu degil sadece yapmak icin yapilmis gibi duruyor, is gercek dunyadaki kullanima gelince hic olumlu sonuc olacagini sanmiyorum ben. 16 ve 17'de de bunun zaten sinyallerini vermislerdi bu yuzden 18 icin beklentim yoktu ki de oyle oldu.Uzun suredir iOS kullanan biri olarak en berbat guncellemelerden biri olacagini dusunuyorum, oyle berbat ki tek etkinlikte bile iOS'ten sogumama sebep oldu.