YASEDEM

Deneyimli
Makaleler
1
Yer
New York
Kendi cihazım iPhone 14 Pro Max'e iOS 26.3 yükledim. 26.2'de hiçbir sıkıntı yoktu ancak az önce iOS 26.3 yükledim. Sadece 13 dakika kullandım ve hoparlör bozuk gibi çalışıyor. Eğer sesi %50'nin üzerine alırsanız eski Samsung telefon hoparlöründen farksız oluyor. En azından şimdilik yüklemeyin.

Telefonu neden güncelliyorsunuz ki? Bunu yıllardır söylüyoruz iOS son sürümlere gelmeden güncellenmez. Ben 18.7.1’deyim. Ancak 26.7 çıktığında güncellerim. Çünkü sistem iyice oturmuş ve hatalardan arındırılmış oluyor. 26.7’ye geçtikten sonra yine beklemeye koyulurum ve 27.7 çıkana kadar güncellemem. Her yıl bir kez güncelleyin yetiyor. Ben öyle yapıyorum.

Şarjın kaç? 10 yıl önce kullandığımız iPhone 6S'in şarjı azken dediğin gibi ses geliyordu hoparlörden.
%39
Telefonu neden güncelliyorsunuz ki? Bunu yıllardır söylüyoruz iOS son sürümlere gelmeden güncellenmez. Ben 18.7.1’deyim. Ancak 26.7 çıktığında güncellerim. Çünkü sistem iyice oturmuş ve hatalardan arındırılmış oluyor. 26.7’ye geçtikten sonra yine beklemeye koyulurum ve 27.7 çıkana kadar güncellemem. Her yıl bir kez güncelleyin yetiyor. Ben öyle yapıyorum.
Ben IOS 26.2'de kalacaktım. Öğlen telefonu elime aldım IOS 26.3 karşılama merkezindeydi.

iPhone 16 Pro'da 26.2 güncellemesindeyim. Telefon bu güncellemeyi aldığından beri sanki 120fps değil de 30fps gibi geliyor. Bir an önce bu güncellemeden çıkmak için 26.3 yüklerim gibi ya.