Detaylar
Kim cevapladı?Haluk Albayrak
Yetkin
16 Pro kullanıyorum betadan beri iOS 26 kullanıyorum her sürümü de developer betada deniyorum böyle buglar hiç olmadı bende. Genelde gerçekleşen buglar ya animasyon hataları ya da takılmalar oluyor.
YASEDEM
Deneyimli
Donanımla ilgili olacağını düşünmüyorum. Güncellemeden önce telefonun kendi hoparlöründen şarkı çalmıştım ve sıkıntı yoktu. Güvenlik için sesi %60-70 üzerine çıkarmıyorum.16 Pro kullanıyorum betadan beri iOS 26 kullanıyorum her sürümü de developer betada deniyorum böyle buglar hiç olmadı bende. Genelde gerçekleşen buglar ya animasyon hataları ya da takılmalar oluyor.
Elma ısıran
Üstün
Daha yüklememiştim ama bu akşam işten eve gidince yükleyeceğim. Eğer böyle ciddi bir sorun varsa en fazla 2 güne çözülür merak etmeyin. Apple bu. Hiçbir zaman güncellemekten korkmam.Elma cinine sormak lazım bu meseleyi.
@Elma ısıran
SF26
Üstün
Güncellemişsindir detay verirsin diye düşünmüştüm ben.Daha yüklememiştim ama bu akşam işten eve gidince yükleyeceğim. Eğer böyle ciddi bir sorun varsa en fazla 2 güne çözülür merak etmeyin. Apple bu. Hiçbir zaman güncellemekten korkmam.
Elma ısıran
Üstün
Yükledikten sonra sorunun gerçek olup olmadığını söylerim. Kullanıcı başka bir problemden dolayı da bu sorunu yaşıyor olabilir. Güncelleme kaynaklı olmayabilir. Başkasında da olmuş mu aynı hoparlör problemi?Güncellemişsindir detay verirsin diye düşünmüştüm ben.
YASEDEM
Deneyimli
İnternette birkaç tane hoparlörden tiz ses çıktığına dair yazı gördüm. Bir arkadaşımın 16 Pro’sunda da aynı sıkıntı var. Arkadaşımda bende 26.2’ye dönüp tekrar test edeceğiz.Yükledikten sonra sorunun gerçek olup olmadığını söylerim. Kullanıcı başka bir problemden dolayı da bu sorunu yaşıyor olabilir. Güncelleme kaynaklı olmayabilir. Başkasında da olmuş mu aynı hoparlör problemi?
Elma ısıran
Üstün
Bir test edin bakalım. Ama dediğim gibi eğer güncelleme kaynaklıysa çok hızlı şekilde çözülür, rahat olun.İnternette birkaç tane hoparlörden tiz ses çıktığına dair yazı gördüm. Bir arkadaşımın 16 Pro’sunda da aynı sıkıntı var. Arkadaşımda bende 26.2’ye dönüp tekrar test edeceğiz.
Güncellemeyi yükledim ve belirtilen hoparlör problemi bende bulunmamakta. Eskiden nasıl çalışıyorsa aynı şekilde çalışıyor.
@YASEDEM @SF26
Son düzenleme:
SF26
Üstün
Cihazla veya anlık oluşmuş sorunlarla alakalı da olabilir o zaman ama her zaman güncellemeyi 1 ay bekletirim sorunların tamamen çözülebilmesi için. Öteki türlü sıkıntı.
Elma ısıran
Üstün
S
Sen bilirsin tabii herkesin stratejisi farklı.Cihazla veya anlık oluşmuş sorunlarla alakalı da olabilir o zaman ama her zaman güncellemeyi 1 ay bekletirim sorunların tamamen çözülebilmesi için. Öteki türlü sıkıntı.