Beta 4 Güncelleme notlarını aşağıda paylaşıyorum; merak eden ve güncellemeyi düşünen arkadaşlar için faydalı olabilir:
Kaynaklar:
Türkçe:
İngilizce1:
İngilizce2:
Yazım İmla için: chatgpt
Benim Yorumum:
Cihazın performansı gerçekten yerine gelmiş. İlerleyen zamanlarda gözlemlediğim değişiklikleri buraya eklemeye devam edeceğim. Pil performansı, elbette stable sürüm kadar iyi değil; ancak iyileştirilmiş denebilir. Isınma sorununun hafiften var olduğu söylenmiş, ben henüz denemedim ama ısınma olacağını tahmin edebiliyorum (38 derece sıcakta telefonun ısınmasını da normal karşılıyorum.)
Bana kalırsa bu güncelleme kesinlikle yapılmalı.
Güncel pil devir sayım 122/Güncel pil sağlık durumum %100.
Ayrıca sonuna bir soru eklemek istiyorum:
Pil sağlığı sizce de önemli bir durum mu?
- Güncelleme Boyutu: Yaklaşık 2.8–3.0 GB arası bir boyuta sahip.
- Build Numarası: Yeni build numarası 23A5297i olarak güncellendi.
- Liquid Glass Efekti: Apple Music, Hava Durumu gibi sistem uygulamalarında gözle görülür bir görsel değişiklik var.
- Dinamik Duvar Kağıtları: Dinamik Wallpaper(Arka Plan) eklendi.
- Kamera Uygulaması Güncellemesi: Alt bar üzerinden ayar değiştirme sırasında 30fps sorunu yaşanabiliyor. Uygulama henüz çok stabil değil.
- Yeni Telefon Özellikleri: Yabancı kaynaklarda yeni iPhone özellikleri gösteriliyor. (Kullandığım videoyu kaynak olarak aşağıda belirttim.)
- Performans Artışı: Şimdiye kadarki en iyi işlem gücü artışı bu sürümle geldi. Performans arayüzde de hissediliyor.
- Hata Düzeltmeleri: Çeşitli bug fix’ler mevcut. (Detaylar için eklediğim bağlantıya göz atabilirsiniz.)
Kaynaklar:
Türkçe:
İngilizce1:
İngilizce2:
Yazım İmla için: chatgpt
Benim Yorumum:
Cihazın performansı gerçekten yerine gelmiş. İlerleyen zamanlarda gözlemlediğim değişiklikleri buraya eklemeye devam edeceğim. Pil performansı, elbette stable sürüm kadar iyi değil; ancak iyileştirilmiş denebilir. Isınma sorununun hafiften var olduğu söylenmiş, ben henüz denemedim ama ısınma olacağını tahmin edebiliyorum (38 derece sıcakta telefonun ısınmasını da normal karşılıyorum.)
Bana kalırsa bu güncelleme kesinlikle yapılmalı.
Güncel pil devir sayım 122/Güncel pil sağlık durumum %100.
Ayrıca sonuna bir soru eklemek istiyorum:
Pil sağlığı sizce de önemli bir durum mu?
Son düzenleyen: Moderatör: