Qilin

Uzman
Şu an Jailbreak'li bir iPhone kullanıyorum ve bazı özelleştirmeler dışında pek bir artışının olduğunu göremedim. Ubuntu touch yüklü cihazımda ise waydroid ile bazı banka uygulamaları dışında sorunsuz kullanabiliyorum. Cihazlardan birini elimden çıkartmak istiyorum. Gündelik hayatta Linux kullanıyorum hangisini elden çıkartmak daha mantıklı olur?

iOS devam etmen daha iyi olur. Nedeni ise telefon olması :sırıt:.

Ayrıca Ubuntu Touch, deneysel bir işletim sistemidir. Gündelik kullanımda üzebilir bayağı. Eğer Android işletim sistemi yükleyebiliyorsanız ve mobil ağda sıkıntı yoksa, Android'de kullanabilirsiniz ama bazı banka uygulamaları, telefonun yazılımına müdahile olduğunu anlayıp, açılmayabilir.

iOS devam etmen daha iyi olur. Nedeni ise telefon olması :sırıt:.

Ayrıca Ubuntu Touch, deneysel bir işletim sistemidir. Gündelik kullanımda üzebilir bayağı. Eğer Android işletim sistemi yükleyebiliyorsanız ve mobil ağda sıkıntı yoksa, Android'de kullanabilirsiniz ama bazı banka uygulamaları, telefonun yazılımına müdahile olduğunu anlayıp, açılmayabilir.
Enpara uygulaması dışında sorun yok gibi gözüküyor. Ubports cihazım için genel sürüm hataları dışında düzgün çalışan bir port çıkarmış. Günlük hayatta ibkr,Midas ve banka uygulamaları kullanıyorum.

Mobil tarafta iOS ve Android dışındaki işletim sistemleri ne yazık ki pek bir işe yaramıyor. Örneğin Windows telefonlar tutunamadı, Microsoft bile mobil işletim sisteminden elini ayağını çekti.

Yani iOS kullanmanız daha iyi olur.

Mobil tarafta iOS ve Android dışındaki işletim sistemleri ne yazık ki pek bir işe yaramıyor. Örneğin Windows telefonlar tutunamadı, Microsoft bile mobil işletim sisteminden elini ayağını çekti.

Yani iOS kullanmanız daha iyi olur.
Hocam gündelik hayatta kullandığım bir iki uygulama dışında cihaz telefonu çaldırmak dışında bir işime yaramıyor. Tablet alsam telefonda kullanacağım uygulama whatsapp sadece. Günlük hayatta Midas dışında cihazı kullanmamı gerektiren bir durum yok.

Hocam gündelik hayatta kullandığım bir iki uygulama dışında cihaz telefonu çaldırmak dışında bir işime yaramıyor. Tablet alsam telefonda kullanacağım uygulama whatsapp sadece. Günlük hayatta Midas dışında cihazı kullanmamı gerektiren bir durum yok.
Tamam kardeşim sen Ubuntu Touch kullan. Kararını vermişsin zaten. 😘

Şu an Jailbreak'li bir iPhone kullanıyorum ve bazı özelleştirmeler dışında pek bir artışının olduğunu göremedim. Ubuntu touch yüklü cihazımda ise waydroid ile bazı banka uygulamaları dışında sorunsuz kullanabiliyorum. Cihazlardan birini elimden çıkartmak istiyorum. Gündelik hayatta Linux kullanıyorum hangisini elden çıkartmak daha mantıklı olur?

Ubuntu touch mu kaldı, gereksiz bence.

Sen ikisini de boş ver, güzel bir Samsung al kendine.

Özelleştirme isteyene iPhone haram, Android uygulamalarını Ubuntu yüklü telefonda kullanmak isteyene uyumluluk ve Google hizmetleri haram. Bu yüzden eli yüzü düzgün bir Samsung al derim.

Merak ediyorum ne tür özelleştirmeler yapıyorsunu telefonunuzda da iPhone'u fetva ila haram kılıyorsunuz acaba? Haha...
Herhangi bir android telefon bir iphone'a göre daha fazla kişiselleştirme ve özelleştirme seçenekleri sağlar. Bunu bir fanboy'a madde madde anlatmaya gerek olmadığını düşünüyorum.

Teknolojide markaları babanızın malı gibi savunursanız marka sahibi sizlere para vermeyeceği gibi insanları yanlış yönledirmiş de olabiliriz. Konu sahibi mesajında ubuntu telefonundan biraz daha memnun gibi olduğu için android önerisinde bulundum.

Umarım merakını gidermişimdir.