Detaylar
Kim cevapladı?Physic
Üstün
Paranız varsa iOS yoksa Android. Eğer biraz sapık ruhluyum diyorsanız Windows Mobile.
Parayla alakası yok. Zevk meselesi.
Telefonu sadece arama yapmak, fotoğraf çekmek ve sosyal medyada gezinmek için kullanıyorsan iOS veya Android fark etmiyor. Paran hangisine yeterse oluyor.
Physic
Üstün
Telefonu sadece arama yapmak, fotoğraf çekmek ve sosyal medyada gezinmek için kullanıyorsan iOS veya Android fark etmiyor. Paran hangisine yeterse oluyor.
O zaman en başta belirteceksin. Günümüzde Android modlanabilirlik ve özgürlük açısından çok önde. Zevk meselesi dediğim gibi. Direkt olarak paraya bagladigin için disslike attım.
Sadece arayüz kıyaslıyorsak mantılen para konusunu es geçiyorum. Özellikle Samsung'un Android arayüzünü seviyorum. Kalan Android'lerin hepsi iOS, Android, Huawei karışımı çorbamsı arayüzler. iOS bana fazla düz geliyor. Sıkıcı açıkçası.
Physic
Üstün
Sadece arayüz kıyaslıyorsak mantılen para konusunu es geçiyorum. Özellikle Samsung'un Android arayüzünü seviyorum. Kalan Android'lerin hepsi iOS, Android, huavei karışımı çorbamsı arayüzler. iOS bana fazla düz geliyor. Sıkıcı açıkçası.
Samsung dışında Xiaomi direkt çöp zaten. AOSP arayüzler performanslı ama sevenine güzel geliyor.
Sadece telefonda değil, bilgisayarda da Apple çünkü işini gerçekten güzel yapıyor.
Linux bence.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-