ArdaReis_00

Uzman
Merhaba arkadaşlar,

iPad Pro M4 almayı düşünüyorum, ancak ince ve hafif bir cihaz olduğu için dayanıklılığı hakkında bazı endişelerim var. Genelde IPad'i çantamda taşıyorum ve herhangi bir bükülme ya da deformasyon yaşar mıyım diye merak ediyorum. Satın aldıktan sonra dikkat etmem gereken özel bir durum var mı? Koruyucu kılıf kullanmayı düşünüyorum ama sizce bu yeterli olur mu?

1733511938176.webp

@Elma ısıran, pek de öyle durmuyor sanki.

Anladım arkadaşlar herkes kolay bükülüyor deyince ben biraz korkmuştum ama o kadar da kolay bükülmüyormuş gibi çok fazla kuvvet uygulayınca biraz kolay bükülüyormuş ama zaten ben bu cihazı kullanırken dikkatle ve özenle kullanacağım çok pahalı bir cihaz olduğu için bir de hep kılıf ile kullanacağım o yüzden pek bir şey olacağını sanmıyorum cevaplarınız için teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar,

iPad Pro M4 almayı düşünüyorum, ancak ince ve hafif bir cihaz olduğu için dayanıklılığı hakkında bazı endişelerim var. Genelde IPad'i çantamda taşıyorum ve herhangi bir bükülme ya da deformasyon yaşar mıyım diye merak ediyorum. Satın aldıktan sonra dikkat etmem gereken özel bir durum var mı? Koruyucu kılıf kullanmayı düşünüyorum ama sizce bu yeterli olur mu?

Kılfsız kullanmayın hocam maalesef dezavantajlarından biri bu ince iPad modellerinin Air cihazım yamuldu.

Evet haklısınız. Bu cihazlar hulk ve benzeri yaratıkların kullanımına uygun değil maalesef. Eğer arkadaşımız bir hulk'sa kendisine bir iPad yerine bir kil tablet öneririm.

Hocam hulk değilim ama cihazımın büklüdüğü gün çantam doluydu bilgisayar 3-4 adet adaptör şarj aleti 2 telefon falan.

Kılfsız kullanmayın hocam maalesef dezavantajlarından biri bu ince iPad modellerinin Air cihazım yamuldu.

Hocam hulk değilim ama cihazımın büklüdüğü gün çantam doluydu bilgisayar 3-4 adet adaptör şarj aleti 2 telefon falan.

Tabii hocam kılıfsız kullanmaya cesaret etmem zaten bu arada iPad Air'ınıza geçmiş olsun :(