Ah keşke… Cidden iyi olurdu.

Apple ile alakalı bir durum değil WhatsApp’ın gelmesi. Merakımdan soruyorum, Android tabletlerde app olarak var mıydı?

Hesap makinesinin güzel bir hikayesi var. Bence bu kadar basit bir uygulamanın yeni gelmiş olması özel bir hikaye yaratıyor. Keyifli böyle olması. Hesap makinesi de telafi edilemeyecek bir uygulama değil zaten.
Benim S9+ tabletimde var. Arkadasimin 4 GB RAM'li Honor tabletinde de bulunuyor.

Klasik Apple.

Hesap makinesinin güzel bir hikayesi var. Bence bu kadar basit bir uygulamanın yeni gelmiş olması özel bir hikaye yaratıyor. Keyifli böyle olması. Hesap makinesi de telafi edilemeyecek bir uygulama değil zaten.
Hikaye:

Hesap makinesi uygulaması iPad ile uyumlu olmadı o yüzden 14 sene sonra eklendi.

2022'de telefonum arızalıyken tabletten kullanıyordum.
Yani WhatsApp iPad’lerde daha öncesinde kullanılamıyordu algısı varsa o algı yanlış söyleyeyim. Kullanılabiliyordu da sadece App Store’a app olarak gelmiş oldu farkı bu. App olması tabii ki de özellik bakımından avantajlar yaratacaktır o bakımdan iyi.

Gelir gelmez indirdim, indirdiğim anda da iPad'imi saniyesinde daha verimli bir şekilde kullanmaya başladım. iPad önümdeyken zırt bırt elime telefonu almam gerekmiyor artık.

Zahmet oldu Meta Bey, sağ olasın gerçekten. Sıra iPad için native Instagram uygulamasında, ha gayret.