lengthow

Üstün
Selam arkadaşlar, bilgisayarıma temiz Windows 11 kurulumu yaparken ISO dosyasında sorun oluştuğu için kurulumu yapamadım. Elimdeki tek çalışmaya az da olsa niyeti olan bilgisayar da çok eski. Windows XP kurulu ve sadece ağ destekli güvenli modda açılıyor. Eski olduğu için de internet çok yavaş. Bu yüzden iPhone'a indirdim ISO'yu ama normal USB bağlantısı yapınca dosyalara erişemiyorum tabii. iTunes'da kurulmuyor. Aktarmamın bir yolu var mıdır, daha önce böyle bir şey yapabilen oldu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
XP’de paylaşıma açık ağ (samba) oluşurmak, iPhone files ile ağa bağlanıp dosyayı atmak seçenek olabilir.

XP’de internetin neden yavaş çalıştığını çözmek de bir seçenek. Kablo ile bağlamayı denedimiz mi?

XP’de paylaşıma açık ağ (samba) oluşurmak, iPhone files ile ağa bağlanıp dosyayı atmak seçenek olabilir.

XP’de internetin neden yavaş çalıştığını çözmek de bir seçenek. Kablo ile bağlamayı denedimiz mi?
Hocam kabloyu takıyorum ama çalışmıyor. Hep kasamda kullandığım kablo. Bilgisayarın girişinde falan bir problem var sanırım. Sorun giderme yaptım ama çözülmedi maalesef.

Yavaş da olsa indiriyor mu ISO’yu? Denediniz mi? Ne kadar yavaş indiriyor?
İndirmeye koydum bir yandan. Çoğu sitede 300 kbps ile indiriyor. Microsoft’un sitesine girememiştim başka bir tarayıcı bulup oradan indirmeye koydum. 1mb ile indiriyor şu an.

Paylaşıma açık ağ oluşturdum ama telefondan nasıl bağlanacağım?

Files uygulamasında sağ üstteki üç noktaya tıklanıp bir dosya sunucusuna bağlanabilirsiniz. Ayrıca, bu bağlantı da XP’nin bağlantı hızı ile sınırlı olacaktır. Yani eğer şu an devam eden indirme hızı normal internet hızından düşükse faydası olmayabilir. Eldeki bilgi ile fikir yürütüyorum.