Daha demin bir baktım ki garantisi 18 Mayıs'a kadar devam ediyor. Arka camında çatlak var, garanti kapsamına girer mi? Canlı desteği bulamadım. Servis tahmini ücretine bakınca 22K'yı gördüm elim ayağım titredi.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Ocak 2024
- Makaleler
- 43
Daha demin bir baktım ki garantisi 18 Mayıs'a kadar devam ediyor. Arka camında çatlak var, garanti kapsamına girer mi? Canlı desteği bulamadım. Servis tahmini ücretine bakınca 22K'yı gördüm elim ayağım titredi.
En iyi sonucu Apple Store'a giderek veya Destek ekibi ile konuşarak bulurunuz, bir ne desek yavan kalır.
Canlı desteği bulamadım. Destek uygulamasında yok.En iyi sonucu Apple Store'a giderek veya Destek ekibi ile konuşarak bulurunuz, bir ne desek yavan kalır.
- Makaleler
- 43
Canlı desteği bulamadım. Destek uygulamasında yok.
Herhalde arka cam da garantiye dahildir hocam.
Gidip sormaya değer mi? 22K aşırı fazla bir ücret hayatta ödemem.
- Makaleler
- 43
Gidip sormaya değer mi? 22K aşırı fazla bir ücret hayatta ödemem.
Eğer Apple Store fazla uzak değilse bir gidin bence.
Akasya AVM’de var en yakın, orası da uzak. Canlı desteğin nerede olduğunu biliyor musunuz uygulamada?Eğer Apple Store fazla uzak değilse bir gidin bence.
- Makaleler
- 43
Akasya AVM'de var en yakın, orası da uzak. Canlı desteğin nerede olduğunu biliyor musunuz uygulamada?
Canlı desteğe bende baktım göremedim hocam.
- Makaleler
- 1
İletişim - Bize Nasıl Ulaşabilirsiniz
Kusursuz bir müşteri hizmeti sunmayı amaçlıyoruz. Ürünler hakkında merak ettikleriniz, teknik destek ve yasal konularla ilgili sorularınız için Apple ile iletişime geçmenin tüm yolları burada.
www.apple.com
Çok sağolun.![]()
İletişim - Bize Nasıl Ulaşabilirsiniz
Kusursuz bir müşteri hizmeti sunmayı amaçlıyoruz. Ürünler hakkında merak ettikleriniz, teknik destek ve yasal konularla ilgili sorularınız için Apple ile iletişime geçmenin tüm yolları burada.www.apple.com