Detaylar
Kim cevapladı?Genel olarak iPhone 13. Nothing'in daha 40 fırın ekmek yemesi lazım.
Nothing Phone daha yeni, gelişmesi gerekiyor. Apple'ın ilk çentikli ekran teknolojisinde geçtiğinde en sorunlu telefonu iPhone X mesela, çünkü ilk kez çentikli ekran teknolojisine geçiş yaptılar. Nothing Phone da böyle. İlk kez telefon pazarina geçiş yaptılar.
Son düzenleme:
losxy0
Yetkin
Nothing Phone 2 bence.
akame
Çalışkan
Bencede.
- Makaleler
- 4
iPhone 13. Tamam Nothing Phone da iyi ama gelişmesi lazım. Daha yoluna yeni başladı sonuçta.
Beyazıt
Üstün
iPhone 13, Nothing'in daha gelişmesi gerekiyor ancak Android istiyorsanız daha iyi cihazlar var, bütçe nedir?
akame
Çalışkan
Hocam telefon var sadece insanların görüşlerini merak ettim.iPhone 13, Nothing'in daha gelişmesi gerekiyor ancak Android istiyorsanız daha iyi cihazlar var, bütçe nedir?
Beyazıt
Üstün
Ben Nothing'in tasarımını seviyorum ancak bence hala daha geliştirilme aşamasında o yüzden iPhone 13.Hocam telefon var sadece insanların görüşlerini merak ettim.
A15 Bionic ile 8+ Gen 1 aşağı yukarı aynı ayarda. Ana kameraları da aynı ayarda. Phone 2'nin geniş açısı, 13'ün selfie kamerası ve video performansı daha iyi.
Ben Phone 2'nin geniş açısında anormal yeşillik görüyorum ama sensore göre durum böyle.
iPhone 13'ün paneli daha kaliteli ama ekran konusunda Phone 2 bir tık önde. (120 Hz, daha yüksek parlaklık, LTPO)
Ben 13 tercih ederdim.
Ben Phone 2'nin geniş açısında anormal yeşillik görüyorum ama sensore göre durum böyle.
iPhone 13'ün paneli daha kaliteli ama ekran konusunda Phone 2 bir tık önde. (120 Hz, daha yüksek parlaklık, LTPO)
Ben 13 tercih ederdim.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS