S23 o cihaza karşı almak şu şekilde mantıklı olur. iPhone 13'ten sıkıldıysanız geçilebilir. Daha yenilikçi bir cihaz ve performanslı. Ancak biraz daha fazla bütçeyle S23+ veya ultraya geçmenizi öneriririm.
O kadar bütçem olsa S24 falan tercih ederdim.

O zaman S23'e gec abi. IPhone'larda ısınma genel sorun anladigim kadariyla.
iPhone 13’de direkt telefonun soğutması yok, telefon throttling yiyip duruyor ağır oyunlarda.

O kadar bütçem olsa S24 falan tercih ederdim.

iPhone 13'te direkt telefonun soğutması yok, telefon throttling yiyip duruyor ağır oyunlarda.

Düz iPhone 13 ise geçmenizi öneririm ama Pro Max ise kalın derim. S23, ekran kalitesi bakımından çağ atlatır.

Demek isteğim Ultra'da kalem avantajı var. 13 ve S23 aynı lacivert sadece iOS yerine Android eko sistemine geçecek.

120 Hz kat kat daha kontrastlı ve ayrıntılı panele sahip olacak, telefotosu olacak ve daha iyi oyun performansı olacak.

Bunlar azımsanmamalı.

Kendimce donanımları karşılaştırmaya çalışıyordum ama pek fark göremedim 120 hz hariç. Hatta 13 daha iyi. Ama çatlak , yamulma tarzı şeyler var mış. Siz bilirsiniz yani. Ben şahsen 13 ile kalırdım bu iki seçenek arasında.

Kendimce donanımları karşılaştırmaya çalışıyordum ama pek fark göremedim 120 Hz hariç. Hatta 13 daha iyi. Ama çatlak, yamulma tarzı şeyler var mış. Siz bilirsiniz yani. Ben şahsen 13 ile kalırdım bu iki seçenek arasında.

iPhone için Hz o kadar önemli değil 60Hz olsa bile arayüz çok akıcı olduğu için 120Hz aramazsın bile.

120Hz illetini deneyimlemiş ve bağımlı olmuş birisi olarak sırf kamera 120Hz ve çok daha kaliteli ekran gibi sebepler sunuyor diye düşünmeden geçerdim.