Pcman80
Üstün
Hocam onlar fazla, A04 bile yeter.Oyun odaklı bir kullanım için S23 batarya tarafında yarı yolda bırakır. Onun yerine M55 veya X6 Pro öneririm.
Hocam onlar fazla, A04 bile yeter.Oyun odaklı bir kullanım için S23 batarya tarafında yarı yolda bırakır. Onun yerine M55 veya X6 Pro öneririm.
Öyle bir şey yok, animasyonlar akıcı olsa da dediğiniz şeyin alakası yok.iPhone için Hz o kadar önemli değil 60Hz olsa bile arayüz çok akıcı olduğu için 120Hz aramazsın bile.
Ne alakası var? iPad Mini 4 kullanıyorum, ekranı 60 Hz. 120 Hz kullanıp sonra ekranına bakınca arayüzde uygulamalar arası kaydırırken kasıyor gibi görünüyor.iPhone için Hz o kadar önemli değil 60Hz olsa bile arayüz çok akıcı olduğu için 120Hz aramazsın bile.
Düz 13.Düz iPhone 13 ise geçmenizi öneririm ama Pro Max ise kalın derim. S23, ekran kalitesi bakımından çağ atlatır.
iPhone 13 Pro Max , 15 Pro Max , S22 ve S24 Ultra kullanmış. Aktif olarak Z Fold 5 kullanan biri olarak fark var hocamiPhone için Hz o kadar önemli değil 60Hz olsa bile arayüz çok akıcı olduğu için 120Hz aramazsın bile.
Tamam 7.9 inc ekrandan bahsediyorsun.Ne alakası var? iPad Mini 4 kullanıyorum, ekranı 60 Hz. 120 Hz kullanıp sonra ekranına bakınca arayüzde uygulamalar arası kaydırırken kasıyor gibi görünüyor.
Annem 15 Pro, babam 14 Pro Max kullanıyor. Hiç bir zaman detaylı inceleyemediğim için çok bir şey diyemem ama 120 Hz’nin gerçekten akıcılığı anlaşılıyor.13 Pro Max , 15 Pro Max , S22, S24 Ultra ve Z Fold 5 kullanan biri olarak fark var hocam60 Hz'ye göz alışıyor diyelim biz daha doğru olur.
Warzone Mobile yükleyip oynadınız mı? Performans nasıl? Ayrıca batarya performansını ve diğer oyunlardaki performansını da duymak isterim.iPhone 13'ten geçilir. S23 kullanıyorum, merak ettiğiniz varsa yanıtlayabilirim.
iPhone 8'de de mi 7.9 inç olduğu için öyle? 4.7'lik küçücük ekranda bile fark hissediliyor. Değil 7.9 79 da olsa, 0.79 da olsa o fark yaşanacak, sadece görme şansı düşüyor.