Warzone Mobile yükleyip oynadınız mı? Performans nasıl? Ayrıca batarya performansını ve diğer oyunlardaki performansını da duymak isterim.
Batarya performansından memnunum. NFC, konum, Wi-Fi, mobil veri çoğunlukla açık geziyorum. Bazen Bluetooth da eşlik ediyor bunlara. 2-3 saatlik ekran süresi ile bu özellikler açık bir şekilde 11-12 saat geçirebiliyorum. Ekran süresi 5-6 saate çıkınca düşüyor bu süre tabii. Always on Display de açık bu arada.

Oyun olarak EA FC falan indirmiştim ama tabii pek telefonu yoran bir oyun indirmedim henüz. Warzone'i bir ara fırsat bulursam denemek isterim.

Batarya performansından memnunum. NFC, konum, Wi-Fi, mobil veri çoğunlukla açık geziyorum. Bazen Bluetooth da eşlik ediyor bunlara. 2-3 saatlik ekran süresi ile bu özellikler açık bir şekilde 11-12 saat geçirebiliyorum. Ekran süresi 5-6 saate çıkınca düşüyor bu süre tabii. Always on Display de açık bu arada.

Oyun olarak EA FC falan indirmiştim ama tabii pek telefonu yoran bir oyun indirmedim henüz. Warzone'i bir ara fırsat bulursam denemek isterim.
Warzone Mobile’i deneyip bir yazarsanız çok iyi olur hocam. Ben de bu sırada bir babamla konuşayım.

Tamam kızma sen de S24 Ultra al tadından yenmez. 250hz bak keyfe. 😀
Kızdığımdan değil, ki aksine kızgın değilim. Mantıksız yaklaşımı düzeltmeye çalışıyorum. 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 2340x1080, HDR10+ destekli bir ekran var önümüzde ve herhangi bir 60 Hz'in fark yaratmayacağını düşünmek mantıklı değil. Rakibindeki dengi 13 Pro vs. olan bir telefona iPhone 11 dengi muamelesi yapılması çok garip.

Hocam açıkçası ben de geçmeyi düşünüyorum. Mac ve iPad ihtiyaçlarımı karşılıyor ancak iPhone karşılamıyor. Düz S22ye geçme gibi bir düşüncem var bence geçilir.

Babamla konuşacağım, iPhone 13'ümü 2. el satıp düz S23 almayı düşünüyorum. Ağır oyunları oynamayı çok seven biri olarak nasıl olur? İleriye dönüklük açısından?

Arka camda çatlak var ve SIM kart girişinde deliğin kenarlarında yamulma var.

Not: Apple ile Android karşılaştırılmaz ve Apple en iyisi gibi şeyler görmek istemiyorum.
Apple fanboyluğunuzu kendinize saklayın.

Bence kötü bir karar iPhone her zaman daha stabil ve güçlü özellikle ileriye dönük istiyorsan.

Hocam kusura bakma ama S23 varken 13 alan ya tamamen ekosisteme bağlıdır ya da fazla bilgisi yoktur, bu iki cihazda karşılaştırılamayacak kadar fark var.

S23 Ultra vs olsa dediğin doğru ancak düz model ile kıyaslanınca da 13 daha iyi. Sadece uygulamarın stabilitesi vs bile yeter. İşlemci konusunda da Geekbench skorları daha iyi 13'ün.