Detaylar
Kim cevapladı?Marceline
Yazı İşleri Müdürü
Bu işin bencesi yok. S23 iPhone 14 Pro selefi bir cihazdır, konu tartışmaya kapalı.
Bilgisizliğin "bence" demenden belli oluyor. Daha burada cihazları karşılaştıramıyorsun.
iPhone 14 rakibi olamıyor aynı zamanda çıkmış olabilir ancak iPhone her zaman Samsung'dan bir nesil önde yani 14'e rakip olabilecek (ki ona bile olamıyor) cihaz S24
iOS kullandım deneyimledim, abartacak bir yok ortada. Sıradan bir işletim sistemi sadece Android'den daha basit ve işlevli. iOS işletim sisteminde çok daha iyi diye bir şey yok.
Bütün uygulamalar iOS sürümünde daha stabil oyunlar vs dahil.
iPhone 14 rakibi olamıyor aynı zamanda çıkmış olabilir ancak iPhone her zaman Samsung'dan bir nesil önde yani 14'e rakip olabilecek (ki ona bile olamıyor) cihaz S24![]()
Dostum ciddi soruyorum kaç yaşındasın? Dayanağı olmayan ithamlarından usanmış biri olarak soruyorum.
mr.esat
Üstün
Geekbench iOS'ta şişme oluyor.S23 Ultra vs olsa dediğin doğru ancak düz model ile kıyaslanınca da 13 daha iyi. Sadece uygulamarın stabilitesi vs bile yeter. İşlemci konusunda da Geekbench skorları daha iyi 13'ün.
3D Mark testlerini getirelim gör, ayrıca oyunların GPU ağırlıklı olduğunu da bilmemen ilginç.
Apple cihazlarda soğutma sistemi yok, eli sucuk eder. Mantıksız. S23 her konuda darmaduman eder 13'ü.
Marceline
Yazı İşleri Müdürü
Dostum ciddi soruyorum kaç yaşındasın? Dayanağı olmayan ithamlarından usanmış biri olarak soruyorum.
24 yaşındayım ve dayanağı var bizzat iki cihazıda elime alıp denedim çeşitli konularda? Dayanağı olmadığı bilmeden neden yok diyorsun?
Geekbench IOS'ta şişme oluyor.
3D mark testlerini getirelim gör, ayrıca oyunların GPU ağırlıklı olduğunu da bilmemen ilginç.
Apple cihazlarda soğutma sistemi yok, eli sucuk eder. Mantıksız. S23 her konuda darmaduman eder 13'ü.
Şişirme olmuyor daha optimize bir sistem olduğu için skorun daha yüksek olması normal. Apple cihazlarda soğutma sistemi yok demişin S23'te fan mı var sıvı soğutma mı var telefonda birkaç ısı yayıcı dışında nasıl bir soğutma olabilir?
- Makaleler
- 7
8 Gen 2'li cihazlar piyasaya sürüldükten sonra A16'nın puanlarının yükselmesi? GeekBench'in web sitesinde Apple reklamı yapması?Şişirme olmuyor daha optimize bir sistem olduğu için skorun daha yüksek olması normal.
Hocam bende denedim Samsung daha iyi bu arada deneyimlerime göre söylüyorum.24 yaşındayım ve dayanağı var bizzat iki cihazıda elime alıp denedim çeşitli konularda? Dayanağı olmadığı bilmeden neden yok diyorsun?
Marceline
Yazı İşleri Müdürü
8 gen 2'li cihazlar piyasaya sürüldükten sonra A16'nın puanlarının yükselmesi? Geekbench'in web sitesinde Apple reklamı yapması?
Güncelleme ile yükselmiş olabilir Apple'nin reklama ihtiacı olacağın düşünmüyorum bizim gibiler varken.
Hocam bende denedim Samsung daha iyi bu arada deneyimlerime göre söylüyorum.
Ben nedense alışamadım uzun dönem ikisini de kullandım hatta 2 sene önce IPhone'a geçtim ondan önce hep amiral gemisi Samsung'ları kullandım bana daha kullanımı rahat geldi ve sosyal medya uygulamları olsun diğer uygulamalar olsun daha stabil geliyor oyun olarak da pek bir şey oynamıyorum telefonda ama Genshin Impact'ta vs daha az stutter oluyordu önceden oynarken.
Yani bana burada hiç Samsung'u denememiş muamalesi yapılıyor ama ben hayatım boyunca Android kullanıp geçtim root ROM TWRP hepsi ile uğraştım kendi Custom ROM'umu yapıp XDA da yaplaşmış biriyim.
Stabilizasyon olarak iOS daha iyi zaten, ama ağır yük gerektiren bazı işlemlerde Samsung, iPhone'a fark atıyor (aynı nesil).Güncelleme ile yükselmiş olabilir Apple'nin reklama ihtiacı olacağın düşünmüyorum bizim gibiler varken.
Ben nedense alışamadım uzun dönem ikisini de kullandım hatta 2 sene önce IPhone'a geçtim ondan önce hep amiral gemisi Samsung'ları kullandım bana daha kullanımı rahat geldi ve sosyal medya uygulamları olsun diğer uygulamalar olsun daha stabil geliyor oyun olarak da pek bir şey oynamıyorum telefonda ama Genshin Impact'ta vs daha az stutter oluyordu önceden oynarken.
Yani bana burada hiç Samsung'u denememiş muamalesi yapılıyor ama ben hayatım boyunca Android kullanıp geçtim root ROM TWRP hepsi ile uğraştım kendi Custom ROM'umu yapıp XDA da yaplaşmış biriyim.
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-