IOS'un iOS olduğu zamanı sana göstereyim mi hocam? Ama sonra canın çeker ben karışmam.
Gerek yok hocam iyi biliriz. ;)
1725908713335.webp

Son düzenleme:
Efsaneyi tekrar anmış olalım böylece. Daha da bunun gibi tasarım gelmez. iPhone 4'ün çelik ve cam sandviç tasarımıyla uyumu adeta bir sanat eseriydi.
Eki Görüntüle 82184
Benim iPhone 4 galiba 3,2 modeli. iOS 6 ile gelen model yani.
Benim iPad ise iPad 3.

14 Pro Max biraz sıkıntılı bir telefon zaten. Yeni çıktığı dönemler çoğu kullanıcı kamera da aşırı ısınma ve ekran açıklığı gibi problemler yaşamıştı. Ki hala yaşayanlar var. Maalesef ne iPhone eski iPhone ne iOS eski iOS. Her anlamda bir geriye gidiş söz konusu. Apple'ın yazılım ekibinde beceriksiz yeni yetme yazılımcıların sayısı çoğaldıkça kalite yerlerde gezmeye başladı. Steve Jobs döneminde yaşansa şu olaylar tüm ekibi anında kovardı şirketten. Yazık...
O sorunlar nedense her yeni telefon modelinde şikayet edilen problemler nedense… Fazla kulak asmamak lazım. 14 Pro Max 256 GB kullanıcısıyım böyle şeyler yaşamadım sadece pil sağlığı 1.5 yılda %87’ye geriledi.

O sorunlar nedense her yeni telefon modelinde şikayet edilen problemler nedense… Fazla kulak asmamak lazım. 14 Pro Max 256 GB kullanıcısıyım böyle şeyler yaşamadım sadece pil sağlığı 1.5 yılda %87’ye geriledi.
Tahminen 1 yıl daha pili gider, sonra hafiften beni değiştir der.