PossibleTurco
Uzman
- Makaleler
- 6
Gerek yok hocam iyi biliriz.IOS'un iOS olduğu zamanı sana göstereyim mi hocam? Ama sonra canın çeker ben karışmam.
Gerek yok hocam iyi biliriz.IOS'un iOS olduğu zamanı sana göstereyim mi hocam? Ama sonra canın çeker ben karışmam.
iOS 4.
Ben daha iyi bilirim
Efsaneyi tekrar anmış olalım böylece. Daha da bunun gibi tasarım gelmez. iPhone 4'ün çelik ve cam sandviç tasarımıyla uyumu adeta bir sanat eseriydi.
iPhone 3gs 16gb ios 6, 32gb swap 3gs ve swap 32gb ios 5 yüklü iPhone 4s var bunlar haricindeEfsaneyi tekrar anmış olalım böylece. Daha da bunun gibi tasarım gelmez. iPhone 4'ün çelik ve cam sandviç tasarımıyla uyumu adeta bir sanat eseriydi.
Eki Görüntüle 82184
Benim iPhone 4 galiba 3,2 modeli. iOS 6 ile gelen model yani.Efsaneyi tekrar anmış olalım böylece. Daha da bunun gibi tasarım gelmez. iPhone 4'ün çelik ve cam sandviç tasarımıyla uyumu adeta bir sanat eseriydi.
Eki Görüntüle 82184
Benim iPad ise iPad 3.Ben daha iyi bilirim
iPad 2, 32nm rev1 A5, sim kartlı. iOS 5
Eki Görüntüle 82181Eki Görüntüle 82182Eki Görüntüle 82183
iPhone 4s var elimde ios 5 yüklü servis değişim kutusunda.Benim iPhone 4 galiba 3,2 modeli. iOS 6 ile gelen model yani.
Benim iPad ise iPad 3.
Her iPhone 4 aynı değil.iPhone 4s var elimde ios 5 yüklü servis değişim kutusunda.
iPhone 4 ios 4 ile geldi yani.
O sorunlar nedense her yeni telefon modelinde şikayet edilen problemler nedense… Fazla kulak asmamak lazım. 14 Pro Max 256 GB kullanıcısıyım böyle şeyler yaşamadım sadece pil sağlığı 1.5 yılda %87’ye geriledi.14 Pro Max biraz sıkıntılı bir telefon zaten. Yeni çıktığı dönemler çoğu kullanıcı kamera da aşırı ısınma ve ekran açıklığı gibi problemler yaşamıştı. Ki hala yaşayanlar var. Maalesef ne iPhone eski iPhone ne iOS eski iOS. Her anlamda bir geriye gidiş söz konusu. Apple'ın yazılım ekibinde beceriksiz yeni yetme yazılımcıların sayısı çoğaldıkça kalite yerlerde gezmeye başladı. Steve Jobs döneminde yaşansa şu olaylar tüm ekibi anında kovardı şirketten. Yazık...
Tahminen 1 yıl daha pili gider, sonra hafiften beni değiştir der.O sorunlar nedense her yeni telefon modelinde şikayet edilen problemler nedense… Fazla kulak asmamak lazım. 14 Pro Max 256 GB kullanıcısıyım böyle şeyler yaşamadım sadece pil sağlığı 1.5 yılda %87’ye geriledi.