Detaylar
Kim cevapladı?Görkem Say 1
Üstün
Nasil bir kullanici olduguna bagli. Benim 5 yil oldu hala iPhone 11 kullaniyorum ihtiyaclarimi gordugu icin degistirmeyi de dusunmuyorum. Pro'daki farklara bakip karar verebilirsin ben daha guncel donanim, guncelleme omru ve batarya icin 16 secerdim net.
- Makaleler
- 1
Nasil bir kullanici olduguna bagli. Benim 5 yil oldu hala iPhone 11 kullanıyorum ihtiyaclarimi gordugu icin degistirmeyi de dusunmuyorum. Pro'daki farklara bakip karar verebilirsin ben daha guncel donanim, guncelleme omru ve batarya icin 16 secerdim net.
Sırf kamera tasarımı için 14 Pro alırdım.
Asily 8
Üstün
Yeni telefon almayı düşünüyorum. Bütçem iPhone 16"ya yetiyor. Bir yandan da aynı fiyata iPhone 14 Pro var.
İkisi arasında kaldım. Kullanan veya araştıran arkadaşlardan tavsiye isiyorum. Sizce hangisi daha mantıklı.
Çıkabilirseniz IPhone'da 15 Pro. Kamera butonu falan istiyorsanız iPhone 16.ama bana sorarsanız bence bu bütçeye bu telefonlar değmez. 64000TL'den başlıyor fiyatlar. Aynı fiyata Samsung tarafında S25 var. İçinde NPU altyapılı bir işlemci olduğu için aynı zamanda hızlı. Snapdragon 8 Elite var içinde aynı zamanda. Ama tabii ki sizin kararınız. Ben sadece bu fiyata daha güçlü telefonlar olduğunu belirtmek istedim.