iPhone 15 Pro cihazıma son gelen iOS 17.3'ü yükledim ve telefon tamamen çöktü. Apple logosu dahi gelmiyor cihazda. Apple configürator ile tekrar Update yap dedim ancak sorun hala devam ediyor. DFU modunda gözüküyor program üzerinde cihaz ancak bir hareket yok üzerinde hiçbir şekilde. Bilgisi olan var mı konu hakkında?
Şu an tekrar Update dedim program üzerinden, indirmeye başladı durumları bildireceğim.
Bu arada iOS 17.3.1 yapılan güncelleme. Hala bekliyorum.
Cihaz açıldı ancak sıfırlanmış bir şekilde açıldı cihaz. Tüm doğrulama yazılımlarım banka bilgilerim hepsi gitti, Türkiye'de olan bankalarımın bilgileri gitti ve giriş yapmak için aranmak gerekiyor ve arayamadıkları için Türkiye'de olan bankaya giriş yapamıyorum. Tamamen saçmalık durumdayım şu an.
Şu an tekrar Update dedim program üzerinden, indirmeye başladı durumları bildireceğim.
Bu arada iOS 17.3.1 yapılan güncelleme. Hala bekliyorum.
Cihaz açıldı ancak sıfırlanmış bir şekilde açıldı cihaz. Tüm doğrulama yazılımlarım banka bilgilerim hepsi gitti, Türkiye'de olan bankalarımın bilgileri gitti ve giriş yapmak için aranmak gerekiyor ve arayamadıkları için Türkiye'de olan bankaya giriş yapamıyorum. Tamamen saçmalık durumdayım şu an.
Son düzenleme: