iPhone 15 Pro iOS 17.3 çökme sorunu

Makaleler
3
Yer
Almanya
iPhone 15 Pro cihazıma son gelen iOS 17.3'ü yükledim ve telefon tamamen çöktü. Apple logosu dahi gelmiyor cihazda. Apple configürator ile tekrar Update yap dedim ancak sorun hala devam ediyor. DFU modunda gözüküyor program üzerinde cihaz ancak bir hareket yok üzerinde hiçbir şekilde. Bilgisi olan var mı konu hakkında?
Şu an tekrar Update dedim program üzerinden, indirmeye başladı durumları bildireceğim.

1707600410508.webp

Bu arada iOS 17.3.1 yapılan güncelleme. Hala bekliyorum.

Cihaz açıldı ancak sıfırlanmış bir şekilde açıldı cihaz. Tüm doğrulama yazılımlarım banka bilgilerim hepsi gitti, Türkiye'de olan bankalarımın bilgileri gitti ve giriş yapmak için aranmak gerekiyor ve arayamadıkları için Türkiye'de olan bankaya giriş yapamıyorum. Tamamen saçmalık durumdayım şu an.

Son düzenleme:
Bu normal degil mi? Dfu yaptiginizda mevcut yuklu iOS tamamen silinir sonra yenisi yuklenir, iCloud yedeginiz varsa yukleyin diyecegim ama banka uygulamalarindaki sorunu cozemez muhtemelen.

Hocam sorun şu, telefon hiçbir işlem olmamasına rağmen dfu moda geçti ve hiçbir şekilde çıkmadı. Normalde Update yapmak direk yazılım güncellemesini yapar. Daha önce iPhone 7'de oldu ve o alanda düzenleyip yaptım ancak bu sefer tüm verilerim silindi. Daha önce dfu modda MacBook güncellemesi de yaptım ancak bir sorun yaşamamıştım.

Bu normal degil mi? Dfu yaptiginizda mevcut yuklu iOS tamamen silinir sonra yenisi yuklenir, iCloud yedeginiz varsa yukleyin diyecegim ama banka uygulamalarindaki sorunu cozemez muhtemelen.

Twitter'dan da baktım bazılarının WhatsApp'ı bazılarının arama kısımlarının çalışmadığını belirtmişler bizim başımıza da bu geldi :D

Hocam sorun şu, telefon hiçbir işlem olmamasına rağmen dfu moda geçti ve hiçbir şekilde çıkmadı. Normalde Update yapmak direk yazılım güncellemesini yapar. Daha önce iPhone 7'de oldu ve o alanda düzenleyip yaptım ancak bu sefer tüm verilerim silindi. Daha önce dfu modda MacBook güncellemesi de yaptım ancak bir sorun yaşamamıştım.

Twitter'dan da baktım bazılarının WhatsApp'ı bazılarının arama kısımlarının çalışmadığını belirtmişler bizim başımıza da bu geldi :D

Ben iPhone 12 Pro ile iOS 17.3'e gectim trollstore olmaması dışında pek bir problem yok.

Geri
Yukarı Alt