Detaylar
Kim cevapladı?BirForumcuKişi 49
Üstün
İç ekran kırılmıs ya yan sansayi ya da çıkma ekran takcan 15k Apple fiyatı cıkma 8-9 a bulursun.
Hocam, cihazı satıp S26 Ultra alacağım. Satacağım kişinin sorun yaşamaması adına ekranı çıkma veya sıfırla değiştirmek arasında çok fark olur mu?İç ekran kırılmıs ya yan sansayi ya da çıkma ekran takcan 15k Apple fiyatı cıkma 8-9 a bulursun.
BirForumcuKişi 49
Üstün
Hocam, cihazı satıp S26 Ultra alacağım. Satacağım kişinin sorun yaşamaması adına ekranı çıkma veya sıfırla değiştirmek arasında çok fark olur mu?
Çıkma ekran zaten orijinal elran oluyor Apple sıfır ekranı cok pahalı oldugu için sıfır yurt dısı cihazın orijinal parcalarını söküp satıyolar orijinal elran olursa 2.el kulanılmıs parça yazar öbür türlü aynı olur.
Hocam biliyorum zaten kullanılmış olduğunu, ben şeyi merak ediyorum. Telefonu yaptırdım sattım iki üç ay sonra ekran bozulur mu sıkıntı yaşanır mı? Satarken fiyatta afaki fark olur mu?Çıkma ekran zaten orijinal elran oluyor Apple sıfır ekranı cok pahalı oldugu için sıfır yurt dısı cihazın orijinal parcalarını söküp satıyolar orijinal elran olursa 2.el kulanılmıs parça yazar öbür türlü aynı olur.
i5 7500F 49
Yetkin
Cihaz tamir görmüş olacak o yüzden değer düşer.Hocam biliyorum zaten kullanılmış olduğunu, ben şeyi merak ediyorum. Telefonu yaptırdım sattım iki üç ay sonra ekran bozulur mu sıkıntı yaşanır mı? Satarken fiyatta afaki fark olur mu?
Güvenilir yerden sağlam çıkma ekran alırsanız neden sorun olsun.
BirForumcuKişi 49
Üstün
Hocam biliyorum zaten kullanılmış olduğunu, ben şeyi merak ediyorum. Telefonu yaptırdım sattım iki üç ay sonra ekran bozulur mu sıkıntı yaşanır mı? Satarken fiyatta afaki fark olur mu?
Ayarlarda uyarı verceği için illa biraz oynar orijinal servis taktırırısan pek değer kaybetmez onu da serviste yaptırman lazım ben cıkma ekran takıyorum sorun olmuyor ama garanti verememem her şey olabilir.