Detaylar
Kim cevapladı?BirForumcuKişi 49
Üstün
İç ekran kırılmış ya yan sanayi ya da çıkma ekran takacaksın, 15K Apple fiyatı, çıkma 8-9'a bulursun.
Hocam, cihazı satıp S26 Ultra alacağım. Satacağım kişinin sorun yaşamaması adına ekranı çıkma veya sıfırla değiştirmek arasında çok fark olur mu?İç ekran kırılmış ya yan sanayi ya da çıkma ekran takacaksın, 15K Apple fiyatı, çıkma 8-9'a bulursun.
BirForumcuKişi 49
Üstün
Hocam, cihazı satıp S26 Ultra alacağım. Satacağım kişinin sorun yaşamaması adına ekranı çıkma veya sıfırla değiştirmek arasında çok fark olur mu?
Çıkma ekran zaten orijinal ekran oluyor. Apple sıfır ekranı çok pahalı olduğu için sıfır yurt dışı cihazın orijinal parçalarını söküp satıyorlar. Orijinal ekran olursa 2. el kullanılmış parça yazar; öbür türlü aynı olur.
Hocam biliyorum zaten kullanılmış olduğunu, ben şeyi merak ediyorum. Telefonu yaptırdım sattım iki üç ay sonra ekran bozulur mu sıkıntı yaşanır mı? Satarken fiyatta afaki fark olur mu?Çıkma ekran zaten orijinal ekran oluyor. Apple sıfır ekranı çok pahalı olduğu için sıfır yurt dışı cihazın orijinal parçalarını söküp satıyorlar. Orijinal ekran olursa 2. el kullanılmış parça yazar; öbür türlü aynı olur.
i5 7500F 49
Yetkin
Cihaz tamir görmüş olacak o yüzden değer düşer.Hocam biliyorum zaten kullanılmış olduğunu, ben şeyi merak ediyorum. Telefonu yaptırdım sattım iki üç ay sonra ekran bozulur mu sıkıntı yaşanır mı? Satarken fiyatta afaki fark olur mu?
Güvenilir yerden sağlam çıkma ekran alırsanız neden sorun olsun.
BirForumcuKişi 49
Üstün
Hocam biliyorum zaten kullanılmış olduğunu, ben şeyi merak ediyorum. Telefonu yaptırdım sattım iki üç ay sonra ekran bozulur mu sıkıntı yaşanır mı? Satarken fiyatta afaki fark olur mu?
Ayarlarda uyarı vereceği için illa biraz oynar. Orijinal servis taktırırsan pek değer kaybetmez; onu da serviste yaptırman lazım. Ben çıkma ekran takıyorum, sorun olmuyor ama garanti veremem, her şey olabilir.
Mustckmk 49
Uzman
Eki Görüntüle 265657
Telefon yere düştü ekran bu hale geldi. Telefonun dokunmatiği her şeyi çalışıyor. Ekran değişimine 15.000 istiyorlar. Başka şekilde düzelmez mi illaki ekran değişmesi mi gerekir?
Geçmiş olsun eğer satmayı düşünüyorsanız çıkma ekran veya yan sanayi ekran taktırrın ama kendiniz kullanmaya devam etmekte kararlıysanız kesinlikle orijinal ekranı taktırın.