Detaylar
Kim cevapladı?Ekledim.Son 10 gün pil grafiği tablosunu paylaşabilir misin uygulamalarda ne kadar vakit geçirdiğin yer ile birlikte?
Dosya Ekleri
Pubg mobil oynadığın günler şarjın 6-7 saat civarı gidiyor. İnstagram vb platformlarda takılınca 7 saat üstü çok rahat alıyorsun. 88 pil sağlığını da düşünürsek bana normal geldi. Bu arada pil yüzdesi aylarca bir seviyede kalabilir. Benim 13 85 de aylardır duruyor. Her lityum iyon piller aynı olmadığı için senden çok daha iyi pil süresi alan 15 pro max kullanıcısı çoktur. Şans işi bu birazda.
Hocam günde 2 kez şarj ediyorum 15 pro Max batarya konusunda rezaletmiş. Verdiğimiz paraya yazık. Bundan düşük kadan xiaomi bile daha iyi bataryaya sahip.Pubg mobil oynadığın günler şarjın 6-7 saat civarı gidiyor. İnstagram vb platformlarda takılınca 7 saat üstü çok rahat alıyorsun. 88 pil sağlığını da düşünürsek bana normal geldi. Bu arada pil yüzdesi aylarca bir seviyede kalabilir. Benim 13 85 de aylardır duruyor. Her lityum iyon piller aynı olmadığı için senden çok daha iyi pil süresi alan 15 pro max kullanıcısı çoktur. Şans işi bu birazda.
- Makaleler
- 6
1.1.1.1 fazla tüketebilir. PUBG, Instagram içinde geçerli. 7 saat o kullanım için o bataryaya rağmen bence gayet iyi.
Hocam günde 2 kez şarj ediyorum 15 Pro Max batarya konusunda rezaletmiş. Verdiğimiz paraya yazık. Bundan düşük kadan Xiaomi bile daha iyi bataryaya sahip.
Memnun değilseniz batarya konusunda iyi olan Android telefonlara bakabilirsiniz.
Hocam bende diğer Apple ürünleri de var ekosistem içeriğinde olduğum için iPhone’dan devam ettim android’e geçersem 2 tane ürünü mecburi satmam gerekecek.1.1.1.1 fazla tüketebilir. PUBG, Instagram içinde geçerli. 7 saat o kullanım için o bataryaya rağmen bence gayet iyi.
Memnun değilseniz batarya konusunda iyi olan Android telefonlara bakabilirsiniz.
- Makaleler
- 6
Hocam bende diğer Apple ürünleri de var ekosistem içeriğinde olduğum için iPhone'dan devam ettim Android'e geçersem 2 tane ürünü mecburi satmam gerekecek.
Apple ürünleri alıcısı fazla olduğundan iyi fiyata ve hızlı satarsın. Yine de sen bilirsin
moneymoon
Yetkin
Telefonun hıncını çıkarmışsınız gibi göründü o kadar saat oyun ve sosyal medyaya yine iyi bile dayanmış denilebilir samimi olmakta fayda var sadece sosyal medyada falan kullansanız yine evet ama oyunlar daha fazla sistem gereksinimine sahip olduğu için pil tüketimini arttırır çok abes bir durum görünmedi bana, eğer biraz daha pil ömrünü arttırmak isterseniz ProMotion özelliğini devre dışı bırakarak telefonu 60 Hz kullanın pilde fark edilir artış oluyor (15 Pro'da 1,5-2 saate yakın arttırıyordu bundan 1 ay öncesine kadar kullanıyordum telefonu).
Şimdi gördüğünüz oyun kısmı daha yeni 1 ay vardır yoktur. Zaten eve döndüğüm vakit sileceğim. Sosyal medya kısmına değinmiyorum. 60Hz de çok rahatsız oluyorum açıkçası bundan önce 11 vardı ve daha iyi pil ömrü sağlıyordu. En azından sabah 10 dan akşam 10’a kadar bir dayanıklılık vardı ki onun pil sağlığı 75-80’lerde falandı sanırım. Şimdi 15’in pil sağlığı 87’e düştü ve döngü de 414 oldu. Bu gidişle zaten 1000 döngüyü görmeden 80’e düşer gibi.Telefonun hıncını çıkarmışsınız gibi göründü o kadar saat oyun ve sosyal medyaya yine iyi bile dayanmış denilebilir samimi olmakta fayda var sadece sosyal medyada falan kullansanız yine evet ama oyunlar daha fazla sistem gereksinimine sahip olduğu için pil tüketimini arttırır çok abes bir durum görünmedi bana, eğer biraz daha pil ömrünü arttırmak isterseniz ProMotion özelliğini devre dışı bırakarak telefonu 60 Hz kullanın pilde fark edilir artış oluyor (15 Pro'da 1,5-2 saate yakın arttırıyordu bundan 1 ay öncesine kadar kullanıyordum telefonu).
Ha bir diğer konu 15 pro ile insanlar 8-9 saat ekran süresi alırken 15 pro Max nasıl daha düşük ya da benzer ekran süresi verebiliyor ki ?