tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Konu Başlıkları Gizle
- 1 Renk seçenekleri
- 2 Çip
- 3 Kamera
- 4 Ses çalma
iPhone 15 Pro Max
Çıkış yılı: 2023
Daha fazla özellik için:
support.apple.com
Kişisel yorum:
Genel olarak pek inceleme şansım olmadı arkadaşlar telefonu bugün aldım.
Genel olarak beğendim eksi bir yanını göremedim pek sadece ısınma konusunda biraz sorun yaşıyorum ama abartılacak bir sorun değil.
Oyun konusuna geleceksek fazla oyun oynayan birisi değilim fakat denemek için yeni çıkan CoD Warzone oyununu denedim beni hayal kırıklığına uğratmadı en yüksek ayarlarda sorunsuz bir şekilde oynadım
Ek olarak artık depolama alanının en düşük 256 GB olması gayet güzel kullandığım iPhone 11 64 GB ve gerçekten hiçbir şeye yetmiyor, bu yüzden bu konuda bir tık daha iyi diyebiliriz:
Kamerası son derece hızlı ve kaliteli o konuda şüphe yok zaten, akşam çekimi bile harika gözüküyor.
Diğer bir beğendiğim özelliği ise “action button” adı verilen ve sol tarafta bulunan düğme bir nevi kısayol düğmesi. Ayarlar kısmından bu düğme ile neler yapabileceğinizi seçiyorsunuz.
Ses kalitesine gelecek olursak ses konusunda gayet iyi bass olsun ses düzeyi olsun zaten burada belirtiliyor:
Umarım yazım yardımcı olmuştur iyi sosyaller

Çıkış yılı: 2023
Renk seçenekleri
- Siyah titanyum
- Beyaz titanyum
- Mavi titanyum
- Natürel titanyum
Çip
- A17 Pro çip
- 2 adet performans çekirdeğine ve 4 adet verimlilik çekirdeğine sahip yeni 6 çekirdekli CPU
- Yeni 6 çekirdekli GPU
- Yeni 16 çekirdekli neural Engine
Kamera
Pro kamera sistemi- 48 MP ana kamera: 24 mm, ƒ/1.78 diyafram, ikinci nesil sensör bazlı optik görüntü stabilizasyonu, %100 focus pixels, süper yüksek çözünürlüklü fotoğraflar (24 MP ve 48 MP)
- 12 MP Ultra geniş kamera: 13 mm, ƒ/2.2 diyafram ve 120° görüş alanı, %100 Focus Pixels
- 12 MP 2 kat telefoto (dört pikselli sensör aracılığıyla): 48 mm, ƒ/1.78 diyafram, ikinci nesil sensör bazlı optik görüntü stabilizasyonu, %100 Focus Pixels
Daha fazla özellik için:
iPhone 15 Pro Max - Teknik Özellikler - Apple Destek (TR)
Kişisel yorum:
Genel olarak pek inceleme şansım olmadı arkadaşlar telefonu bugün aldım.
Genel olarak beğendim eksi bir yanını göremedim pek sadece ısınma konusunda biraz sorun yaşıyorum ama abartılacak bir sorun değil.
Oyun konusuna geleceksek fazla oyun oynayan birisi değilim fakat denemek için yeni çıkan CoD Warzone oyununu denedim beni hayal kırıklığına uğratmadı en yüksek ayarlarda sorunsuz bir şekilde oynadım
Ek olarak artık depolama alanının en düşük 256 GB olması gayet güzel kullandığım iPhone 11 64 GB ve gerçekten hiçbir şeye yetmiyor, bu yüzden bu konuda bir tık daha iyi diyebiliriz:
Kamerası son derece hızlı ve kaliteli o konuda şüphe yok zaten, akşam çekimi bile harika gözüküyor.
Diğer bir beğendiğim özelliği ise “action button” adı verilen ve sol tarafta bulunan düğme bir nevi kısayol düğmesi. Ayarlar kısmından bu düğme ile neler yapabileceğinizi seçiyorsunuz.
Ses kalitesine gelecek olursak ses konusunda gayet iyi bass olsun ses düzeyi olsun zaten burada belirtiliyor:
Ses çalma
- Desteklenen biçimler arasında aac, MP3, Apple lossless, FLAC, Dolby digital, Dolby digital Plus ve Dolby Atmos yer alır.
- Uzamsal ses çalma.
- Kullanıcı tarafından yapılandırılabilen maksimum ses düzeyi sınırı.
Umarım yazım yardımcı olmuştur iyi sosyaller
Son düzenleme: