tear

Üstün
Makaleler
34

Konu Başlıkları Gizle

1. 1 Renk seçenekleri
  2. 2 Çip
  3. 3 Kamera
  4. 4 Ses çalma
iPhone 15 Pro Max

Çıkış yılı: 2023

Renk seçenekleri​

• Siyah titanyum
  • Beyaz titanyum
  • Mavi titanyum
  • Natürel titanyum
titanyum tasarım, ceramic Shield ön yüzey, dokulu mat cam arka yüzey

Çip​

• A17 Pro çip
  • 2 adet performans çekirdeğine ve 4 adet verimlilik çekirdeğine sahip yeni 6 çekirdekli CPU
  • Yeni 6 çekirdekli GPU
  • Yeni 16 çekirdekli neural Engine

Kamera​

Pro kamera sistemi

• 48 MP ana kamera: 24 mm, ƒ/1.78 diyafram, ikinci nesil sensör bazlı optik görüntü stabilizasyonu, %100 focus pixels, süper yüksek çözünürlüklü fotoğraflar (24 MP ve 48 MP)
  • 12 MP Ultra geniş kamera: 13 mm, ƒ/2.2 diyafram ve 120° görüş alanı, %100 Focus Pixels
  • 12 MP 2 kat telefoto (dört pikselli sensör aracılığıyla): 48 mm, ƒ/1.78 diyafram, ikinci nesil sensör bazlı optik görüntü stabilizasyonu, %100 Focus Pixels
Örnek resim:

IMG_6268.webp

Daha fazla özellik için:

Kişisel yorum:
Genel olarak pek inceleme şansım olmadı arkadaşlar telefonu bugün aldım.

FullSizeRender.webp

Genel olarak beğendim eksi bir yanını göremedim pek sadece ısınma konusunda biraz sorun yaşıyorum ama abartılacak bir sorun değil.

Oyun konusuna geleceksek fazla oyun oynayan birisi değilim fakat denemek için yeni çıkan CoD Warzone oyununu denedim beni hayal kırıklığına uğratmadı en yüksek ayarlarda sorunsuz bir şekilde oynadım 👌

IMG_6282.webp

Ek olarak artık depolama alanının en düşük 256 GB olması gayet güzel kullandığım iPhone 11 64 GB ve gerçekten hiçbir şeye yetmiyor, bu yüzden bu konuda bir tık daha iyi diyebiliriz:

IMG_6283.webp

Kamerası son derece hızlı ve kaliteli o konuda şüphe yok zaten, akşam çekimi bile harika gözüküyor.

Diğer bir beğendiğim özelliği ise “action button” adı verilen ve sol tarafta bulunan düğme bir nevi kısayol düğmesi. Ayarlar kısmından bu düğme ile neler yapabileceğinizi seçiyorsunuz.

IMG_6284.webp

Ses kalitesine gelecek olursak ses konusunda gayet iyi bass olsun ses düzeyi olsun zaten burada belirtiliyor:

Ses çalma​

• Desteklenen biçimler arasında aac, MP3, Apple lossless, FLAC, Dolby digital, Dolby digital Plus ve Dolby Atmos yer alır.
  • Uzamsal ses çalma.
  • Kullanıcı tarafından yapılandırılabilen maksimum ses düzeyi sınırı.

Umarım yazım yardımcı olmuştur iyi sosyaller 👌✌️

Son düzenleme:
Biraz daha kullanıp daha detaylı anlatabilirdiniz ama böyle de iyi olmuş elinize sağlık.

iPhone 15 Pro Max

Çıkış yılı: 2023

Renk seçenekleri​

• Siyah titanyum
  • Beyaz titanyum
  • Mavi titanyum
  • Natürel titanyum
titanyum tasarım, ceramic Shield ön yüzey, dokulu mat cam arka yüzey

Çip​

• A17 Pro çip
  • 2 adet performans çekirdeğine ve 4 adet verimlilik çekirdeğine sahip yeni 6 çekirdekli CPU
  • Yeni 6 çekirdekli GPU
  • Yeni 16 çekirdekli neural Engine

Kamera​

Pro kamera sistemi

• 48 MP ana kamera: 24 mm, ƒ/1.78 diyafram, ikinci nesil sensör bazlı optik görüntü stabilizasyonu, %100 focus pixels, süper yüksek çözünürlüklü fotoğraflar (24 MP ve 48 MP)
  • 12 MP Ultra geniş kamera: 13 mm, ƒ/2.2 diyafram ve 120° görüş alanı, %100 Focus Pixels
  • 12 MP 2 kat telefoto (dört pikselli sensör aracılığıyla): 48 mm, ƒ/1.78 diyafram, ikinci nesil sensör bazlı optik görüntü stabilizasyonu, %100 Focus Pixels
Örnek resim:

Eki Görüntüle 31359

Daha fazla özellik için:

Kişisel yorum:
Genel olarak pek inceleme şansım olmadı arkadaşlar telefonu bugün aldım.

Eki Görüntüle 31360

Genel olarak beğendim eksi bir yanını göremedim pek sadece ısınma konusunda biraz sorun yaşıyorum ama abartılacak bir sorun değil.

Oyun konusuna geleceksek fazla oyun oynayan birisi değilim fakat denemek için yeni çıkan CoD Warzone oyununu denedim beni hayal kırıklığına uğratmadı en yüksek ayarlarda sorunsuz bir şekilde oynadım 👌

Eki Görüntüle 31362

Ek olarak artık depolama alanının en düşük 256 GB olması gayet güzel kullandığım iPhone 11 64 GB ve gerçekten hiçbir şeye yetmiyor, bu yüzden bu konuda bir tık daha iyi diyebiliriz:

Eki Görüntüle 31361

Kamerası son derece hızlı ve kaliteli o konuda şüphe yok zaten, akşam çekimi bile harika gözüküyor.

Diğer bir beğendiğim özelliği ise “action button” adı verilen ve sol tarafta bulunan düğme bir nevi kısayol düğmesi. Ayarlar kısmından bu düğme ile neler yapabileceğinizi seçiyorsunuz.

Eki Görüntüle 31363

Ses kalitesine gelecek olursak ses konusunda gayet iyi bass olsun ses düzeyi olsun zaten burada belirtiliyor:

Ses çalma​

• Desteklenen biçimler arasında aac, MP3, Apple lossless, FLAC, Dolby digital, Dolby digital Plus ve Dolby Atmos yer alır.
  • Uzamsal ses çalma.
  • Kullanıcı tarafından yapılandırılabilen maksimum ses düzeyi sınırı.

Umarım yazım yardımcı olmuştur iyi sosyaller 👌✌️
Hocam hayırlı olsun öncelikle, kıskandım 😃
Örnek paylaştığınız resim berbat çıkmış. Kamera lensini herhangi bir bezle sildiniz mi? Üstünde parmak izi kalınca resimler çok bulanıklaşıyor. Üstelik telefonun kamerası kocaman olduğu için illaki parmağınız değmiştir.

Hocam hayırlı olsun öncelikle, kıskandım 😃
Örnek paylaştığınız resim berbat çıkmış. Kamera lensini herhangi bir bezle sildiniz mi? Üstünde parmak izi kalınca resimler çok bulanıklaşıyor. Üstelik telefonun kamerası kocaman olduğu için illaki parmağınız değmiştir.
Büyük ihtimalle parmak izim kaldı ve zoom yaptım hocam.