RAM

Yetkin
1762983547769.webp

2022'den 2023'e kadar kullandığım 1 senelik deneyimimi sunacağım. İlk önce nesnel olarak özelliklerini söyleyeyim:

Özellikler:
  • İşlemci: Apple A6
  • RAM: 1 GB
  • Ekran: 1136×640 (326 ppi retina ekran)
  • iOS sürümü: 6.0-10.3.4 (Ben 8.4.1'de kullandım.)
Alüminyum kullanan ve ekranı 4 inç olan ilk iPhone'dur.

Kendi deneyimime gelirsek cidden sinir bozucu oluyordu bazen. iOS 8.4.1 düzgün çalışıyordu fakat ne WhatsApp var ne doğru dürüst tarayıcı. Bi jailbreak sayesinde YouTube falan filan çalışıyordu. Ama telefon gerçekten kaliteli, o alüminyüm hissettiriyor kalitesini. Performans olarak gayet iyi fakat uygulama desteği vasat.

Genel olarak berbat ve acil durumda kullanın. Ben 1 sene kullandım siz bu hatayı yapmayın :D
1762985398309.webp

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 201417

2022'den 2023'e kadar kullandığım 1 senelik deneyimimi sunacağım. İlk önce nesnel olarak özelliklerini söyleyeyim:

özellikler:
  • İşlemci: Apple A6.
  • RAM: 1 GB.
  • Ekran: 1136×640 (326 PPI retina ekran)
  • iOS sürümü: 6.0-10.3.4 (ben 8.4.1'de kullandım.)
Alüminyum kullanan ve ekranı 4 inç olan ilk iPhone'dur.

Kendi deneyimime gelirsek cidden sinir bozucu oluyordu bazen. iOS 8.4.1 düzgün çalışıyordu fakat ne WhatsApp var ne doğru dürüst tarayıcı. Bir Jailbreak sayesinde YouTube falan filan çalışıyordu. Ama telefon gerçekten kaliteli, o alüminyüm hissettiriyor kalitesini. Performans olarak gayet iyi fakat uygulama desteği vasat.

Genel olarak berbat ve acil durumda kullanın. Ben 1 sene kullandım siz bu hatayı yapmayın :D

İnceleme açmak için biraz geç kalmadin mi, 13 yıl kadar :)

Ben bu güzelliği ilk çıktığı zaman kullanan şanslı kişilerdenim, o dönemler için bile bir tık pahalıydı ama mükemmeldi... O dönem bir de Galaxy temalı kaplar vardı onlardan kullanıyorduk, yanında gelen harika kulaklığı da. :')

iOS 8.4.1 düzgün çalışıyordu fakat ne WhatsApp var ne doğru dürüst tarayıcı. Bi' jailbreak sayesinde YouTube falan filan çalışıyordu. Ama telefon gerçekten kaliteli, o alüminyüm hissettiriyor kalitesini. Performans olarak gayet iyi fakat uygulama desteği vasat.
"İnceleme" adı altında açılmış konuda incelemeye dair tek kısım burası, buna da ne kadar inceleme denirse artık...

Bu arada "vasat" kelimesi kötü değil, ortalama anlamı taşıyor.

Her şeyi dönemine göre değerlendirmek lazım. Telefon çıkalı kaç sene olmuş, şu an uygulama desteği eleştirmek mantıklı değil. Taş çağındaki evlerde balkon yoktu demek gibi sanırım.

Üzgünüm, olmamış.