Buraya kararsız kaldım diye konu açma gereği duydum, sizin Apple fanboyluğunuzu dinlemek için değil.
İstememe sebebim şunlar;
Artık bootloader yok.
Geniş açıyla ana kameraya geçerken bile hala ton farkı var.
Arkadaşımın s23'ü gibi 2-3 güncelleme sonrası pilinin 3 saat sot vermesini istemiyorum.
Bazı Samsung cihazlarda ısıdan dolayı arka kapak kendini atıyor, ilerde bunun da olmasını istemiyorum. (Bakın S25 ailesinde var demiyorum, S20 FE gibi olabilir, korkuyorum demek istiyorum.)
Ayrıca 15'in elde tutuşu, uygulama stabillitesi daha çok hoşuma gitti desem yeridir. Samsung'a ön yargılı değilim, sadece istemiyorum. Zira şunu bilmekte fayda var bu fiyat bandında Pixel cihazlar TR'de olsaydı onları tercih ederdim.
IOS'ta bootloaderlik bir iş yıllardır yok ona bakarsanız. Bu bir eksi olamaz yani.
Arkadaşınızın S23'ü sorunluymuş çünkü benim arkadaşımın 5 yıllık S20 FE hala ilk günki gibi ekran süresi veriyor. Benim 3 yıllık S23 Ultra'da aynı şekilde.
Apple batarya konusunda aşırı dandik 1 yılda %95 civarlarını çoğunlukla görüyor. Benim S23 Ultra 3 yılda leş gibi kullanım alışkanlıklarıma rağmen 97'ki arkadaşın S20 FE'de 89.
Isı konusunda da S25 kesinlikle iPhone 15'ten daha iyi. Dediğim gibi, iPhone 15'ler ısı uyarısı verip oyundan atan cihazlar