iPhone 16e mi iPhone 15 mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bozend
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 479
Hocam AnTuTu puanına bakın 15 daha önde.

Bir tek AnTuTu testlerine bakarak işlemci önde diyebilir miyiz bilmiyorum ama A16 işlemci vs yeni model A19 işlemci. Elbet iyileştirmeler, geliştirmeler yapılmıştır. GHz olarak da fark var arada.

Olsun. 16e hala daha mantikli. Uwb, MagSafe ve Dynamic Island icin 17e'yi beklemen lazim.

Hocam AnTuTu puanına bakın 15 daha önde.

iPhone 15'in AnTuTu'da daha yüksek puan almasının tek sebebi, içindeki A16 bionic işlemcinin 5 çekirdekli bir grafik birimine sahip olması. 16E'deki A18 işlemci ise Apple tarafından verimlilik odaklı tasarlandığı için grafik tarafında 4 çekirdekli geliyor. AnTuTu da saf grafik gücünü çok yüksek puanladığı için iPhone 15 kağıt üzerinde önde görünüyor.

Olsun. 16e hala daha mantikli. Uwb, MagSafe ve Dynamic Island icin 17E'yi beklemen lazim.

Zaten pek kullanacagım özellikler değil 16e almaya sıcak bakıyorum 1 aydır telefonsuz oldugum için bu hafta almayı düşünüyorum

Simdiden hayirli olsun. Guzel gunlerde kullan. Bence mantikli bir secim. Ayrica 16E'yi elden cikarmak daha kolay 15'e kiyasla.

Bu telefon satışa çıktığında kaç TL'ydi Allah aşkına düştü 40k ya kimse almıyor tek dinamik ada çok işlevli ve güncel duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…