Bir tek AnTuTu testlerine bakarak işlemci önde diyebilir miyiz bilmiyorum ama A16 işlemci vs yeni model A19 işlemci. Elbet iyileştirmeler, geliştirmeler yapılmıştır. GHz olarak da fark var arada.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Olsun. 16e hala daha mantikli. Uwb, MagSafe ve Dynamic Island icin 17e'yi beklemen lazim.Uzun zamandır alt segment Android kullandım eskiden iPhone 6 kullanmıştım zaten IOS'a yabancılık çekmem ama iPhone 15 dynamic islandı merak ettigim için bakmıştım sadece 16e MagSafe uwb yok diye biliyorum 16e ye sıcak bakıyorum şu an
Guilty Conscience
Üstün
iPhone 15'in AnTuTu'da daha yüksek puan almasının tek sebebi, içindeki A16 bionic işlemcinin 5 çekirdekli bir grafik birimine sahip olması. 16E'deki A18 işlemci ise Apple tarafından verimlilik odaklı tasarlandığı için grafik tarafında 4 çekirdekli geliyor. AnTuTu da saf grafik gücünü çok yüksek puanladığı için iPhone 15 kağıt üzerinde önde görünüyor.
Bozend
Uzman
- Makaleler
- 2
Olsun. 16e hala daha mantikli. Uwb, MagSafe ve Dynamic Island icin 17E'yi beklemen lazim.
Zaten pek kullanacagım özellikler değil 16e almaya sıcak bakıyorum 1 aydır telefonsuz oldugum için bu hafta almayı düşünüyorum
- Makaleler
- 23
Simdiden hayirli olsun. Guzel gunlerde kullan. Bence mantikli bir secim. Ayrica 16e'yi elden cikarmak daha kolay 15'e kiyasla.Zaten pek kullanacagım özellikler değil 16e almaya sıcak bakıyorum 1 aydır telefonsuz oldugum için bu hafta almayı düşünüyorum
- Makaleler
- 6
Zaten pek kullanacagım özellikler değil 16e almaya sıcak bakıyorum 1 aydır telefonsuz oldugum için bu hafta almayı düşünüyorum.
Yani bu durumda beklemeyin MagSafe dynamic island vs önemli değilse.
16e alın geçin o zaman 2-3 hafta beklemenin anlamı yok.
Lulz
Uzman
16e.
Bozend
Uzman
- Makaleler
- 2
Simdiden hayirli olsun. Guzel gunlerde kullan. Bence mantikli bir secim. Ayrica 16E'yi elden cikarmak daha kolay 15'e kiyasla.
Sağ olasın
berat_01
Başarılı
Simdiden hayirli olsun. Guzel gunlerde kullan. Bence mantikli bir secim. Ayrica 16E'yi elden cikarmak daha kolay 15'e kiyasla.
Bu telefon satışa çıktığında kaç TL'ydi Allah aşkına düştü 40k ya kimse almıyor tek dinamik ada çok işlevli ve güncel duruyor.
- Makaleler
- 6
Bu telefon satışa çıktığında kaç TL'ydi Allah aşkına düştü 40k ya kimse almıyor tek dinamik ada çok işlevli ve güncel duruyor.
47kdan 40k ya düşmüş gayet normal bir indirim.
Apple Air'ya da S25 Edge gibi değil.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-