makine

Başarılı
iPhone 17 256 GB siyah olan modelin internette sadece apple.com'da stoku var gözüküyor. Direkt Apple'ın kendi sitesinden almak elbette daha güvenilir bir şey bunun farkındayım ancak teslimat süresinin uzunluğundan endişeliyim. Sitede 4 hafta yazıyor. Daha önce apple.com'dan alışveriş yapan arkadaşlar deneyimlerinden bahsederse sevinirim.

Ayrıca yakın bir zamanda zam gelmesi ya da kasım indirimlerinde fiyatının düşmesi muhtemel bir şey mi? Ona göre bekleyeceğim ya da acele edeceğim.

Ödeme sırasında kredi kartı şart koşabilir. Ben adaptör alırken banka kartı hesapta para olmasına rağmen kabul etmemişti.

Bence daha ucuz alternatifler bulunabilir, Apple genellikle kendi sitesinde diğer sitelere göre pahalıya satıyor. Ayrıca hangi kargo şirketinin aracılık edeceği belli değil, yani tam olarak bilmiyorum ama Hepsiburada'dan Hepsijet ile almak yerine PTTKargo ile gönderebilir belki Apple.

iPhone 17 yeni çıktı. Yakın zamanda olmasa bile ileride zam gelmesi muhtemel. Daha dört gün önce iPad, MacBook, Mac mini ve iMac ürünlerine zamn geldi.

Apple tarafından satılan telefonlar operatör kilitsiz geliyor. Amazon ürünleri de. Gürgençler de. Diğer firmalarda veya operatörlerde satılan telefonlarda halen operatör kilidi var mı bilmiyorum. Eğer yoksa ve daha uygunsa oralar tercih edilebilir. İlla Apple'dan almak zorunda değilsiniz.

Ayrıca hangi kargo şirketinin aracılık edeceği belli değil
Apple kendi sitesinden alınan ürünlerin gönderimini UPS kargo firması ile sağlıyor.

Oradan aldığım ürünler genelde hangi teslimat aralığı verildiyse o vakitte geldi, yani ne o tarihten önce ne o tarihten aralıklarından sonra.
Düzenleme: Ben Apple.tr olarak yorum yaptım umarım yanlış anlamamışımdır.

Apple kendi sitesinden alınan ürünlerin gönderimini UPS kargo firması ile sağlıyor.

Oradan aldığım ürünler genelde hangi teslimat aralığı verildiyse o vakitte geldi, yani ne o tarihten önce ne o tarihten aralıklarından sonra.
Bilmiyordum, hiç UPS kargoyla bir eşya almadım ama internetteki yorumlar olumsuz değil.