iPhone 17 Pro dayanıklı mı?

Bütçe sıkıntım yok o yüzden bu soru işareti aslında, ben yenilenen tasarımı cok begenmiştim. Mantık 17 diyor evet ama işte gönül bahane arıyor

Bütçe sorunu yoksa kırılırsa yenisini alırsınız . Şaka bir yana dikkat ettikten sonra ufak tefek düşmelerde sorun çıkacağını sanmıyorum.

Bütçe sorunu yoksa kırılırsa yenisini alırsınız . Şaka bir yana dikkat ettikten sonra ufak tefek düşmelerde sorun çıkacağını sanmıyorum.

Bütçe sıkıntım yok dedim ama cebimde akrep yok demedim kırılır falan cok canım sıkılır travma yaşarım vallahi o kadar kararsızım ki düz 17 47 bin TL Pro 67 bin TL arada 20 bin var. 10 bin falan olsa hiç düşünmem bu arada ama aradaki fark az degil. O yüzden kararsız kaldım. Bu arka kamera platosunu koruyan kılıflar var, orayı da kapatıyor o sekilde korur mu acaba şu an onu düşünüyorum.

16 Pro'dan daha dayanıksız.

Sanırım değil. Eke iliştirdiğim ekran görüntüsü paylaşımını baz alarak söylüyorum.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2026-02-07 at 17.20.59.webp
    258,5 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…