Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Windows 7

Yetkin
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Dfudan sıfırladığım tüm cihazların bu şekilde yarısı çöp oldu, yardım edebilecek birisi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yanlış bir işlem mi yaptınız acaba? Tam olarak nasıl? Cihazı bağladığınızda yanıt veriyor mu ya da bilgisayar algılıyor mu? Eğer bilgisayar algılıyorsa çok iyi olur.

Bir de ITunes'den mi yapıyorsunuz Apple aygıtlarımdan mı?

Hocam iTunes üzerinden yaptığımda oluyordu sorunumu çözdüm bu sorunu yaşayan arkadaşlar iTunes üzerinden geri yükleme sonrası güncelle kısmına tıklasınlar cihaz güncellenip açılıyor sorunun çözümünü kendim buldum.
Dfudan sıfırladığım tüm cihazların bu şekilde yarısı çöp oldu, yardım edebilecek birisi var mı?
Yanlış bir işlem mi yaptınız acaba? Tam olarak nasıl? Cihazı bağladığınızda yanıt veriyor mu yada bilgisayar algılıyor mu? Eğer bilgisayar algılıyorsa çok iyi olur.

Bir de ITunes’den mi yapıyorsunuz Apple aygıtlarımdan mı?

Yanlış bir işlem mi yaptınız acaba? Tam olarak nasıl? Cihazı bağladığınızda yanıt veriyor mu ya da bilgisayar algılıyor mu? Eğer bilgisayar algılıyorsa çok iyi olur.

Bir de ITunes'den mi yapıyorsunuz Apple aygıtlarımdan mı?

Hocam iTunes üzerinden yaptığımda oluyordu sorunumu çözdüm bu sorunu yaşayan arkadaşlar iTunes üzerinden geri yükleme sonrası güncelle kısmına tıklasınlar cihaz güncellenip açılıyor sorunun çözümünü kendim buldum.

Çözüm