Merhaba, iPhone 6 cihazım var. İlk Galio 2500MAH batarya taktım. İlk 3 ay mükemmeldi. 1 hafta önce telefonumu sıfırladım, sıfırladıktan sonra şarjı biraz daha hızlı gidiyor. iPhone ayarlarının tamamını yaptım, yok gene ilk aylara göre kullandığım batarya kıyasla çok hızlı gidiyor. Telefoncuya gideceğiz fakat nasıl olabilir bu?

iPhone 6 gibi eski bir telefondan hala insanların müthiş bir pil performansı beklemesi ilginç...
Telefonun yaklaşık 1 hafta boyunca kendine gelmesini bekleyebilirsiniz.

2500MAH batarya ilk başta gerçekten çok iyi performans sağlıyordu, neredeyse 10 saatlik okulumu çıkarıyordu, sıfırlamadan önce, 1 hafta olmuştur belki.

Neden sıfırladınız ki hocam, sürüm değişmesi vb. oldu mu veyahut hesap eklemesi?

RAM'i vs. doluydu, temiz kurulum ile hayatıma devam etmek istemiştim :D Hayır, sürüm aynı, hesapta aynı. Yahu sıfırlayınca bir bataryanın şarjı nasıl hızlı gidebilir ki? Global'de bile böyle sorunu yaşayan göremedim.

RAM'i vs. doluydu, temiz kurulum ile hayatıma devam etmek istemiştim :D Hayır, sürüm aynı, hesapta aynı. Yahu sıfırlayınca bir bataryanın şarjı nasıl hızlı gidebilir ki? Global'de bile böyle sorunu yaşayan göremedim.

Farklı bir şey indirdiniz mi acaba hocam? Bende anlayamadım çok.