Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eskiden zaten kutu içinde vardı. O şarj aletini senden çalmış oluyorlar farkındaysan. Sen de razı gelip senden çalınan malı parayla satın alıyorsun tekrar...

Adamların sırf daha fazla para kazanmak için yaptığı her şeyi ölümüne savunman komik geliyor.

Orası öyle de yine de kriter olmaz benim için.

Gençler neye para vermeleri gerektiğini senden daha iyi biliyorlar. Asıl kölelik, teknolojiye değil kutu içeriğine takılı kalmak. Şarj aleti mi kaldı? Her evde var artık. Yoksa da bir kereliğe mahsus alırsın, zaten Type-C, her yerde kullanırsın.

Telefonun kendi native uygulamalarına girerken bile reklam izlemek istiyorsan Xiaomi tam sana göre.

2 cümleden harcama alışkanlığımın çoğunu çıkardığına gore analiz yeteneğin çok gelişmiş olmalı. İsteyen istediğini alsın ancak burası Türkiye ve o telefonların beğenildikleri için alınmadığını sen de biliyorsun benim gibi.

İsteyen istediğini alsın ancak burası Türkiye ve o telefonların beğenildikleri için alınmadığını sen de biliyorsun benim gibi.
Yoo, öyle bir bilgim yok. iPhone’lar kaliteli oldukları, sorun çıkarmadıkları, stabil oldukları, ekosistem avantajına sahip oldukları, uzun ömürlü oldukları, kullanıcı dostu minimal ve işlevsel kullanıcı arayüzüne sahip oldukları ve tasarımları da incelikli ve güzel oldukları için tercih ediliyorlar çoğunlukla.

Yoo, öyle bir bilgim yok. iPhone'lar kaliteli oldukları, sorun çıkarmadıkları, stabil oldukları, ekosistem avantajına sahip oldukları, uzun ömürlü oldukları, kullanıcı dostu minimal ve işlevsel kullanıcı arayüzüne sahip oldukları ve tasarımları da incelikli ve güzel oldukları için tercih ediliyorlar çoğunlukla.

Herkes gibi biliyorsun Apple telefonların fiyatları yüzünden böyle cehalet içinde yüzen ülkelerde statü göstergesi algılandığını. Batı Avrupa ve Amerika tarafında da herkes alışmış iPhone'a komfor alanından cıkmıyorlar ki olabilir kötü bir şey demedim. Türkiye'de eski iPhone'lar hala alınmasu ve kullanan kişilerin ekosistem dizecek parayı çok buldukları için harcamak istemeyerek telefonla yetinmeleri dediğimi doğruluyor gibi.

Of aşkım iPhone'um var yaa. (Taksitle aldı ve metrobüse biniyor.)

iPhone'da hâlâ ısrarla çıkan son modeli alma furyasını anlamayacağım. Gençlerin çok az bir kısmı iPhone'u avantajlarından ötürü kullanıyor, geri kalanının hava atmak için kullandığını hepimiz biliyoruz.

Gençlerin geri kalan büyük bir kısmı teknolojiden falan anlamıyor, sadece üstündeki "Isırılmış Elma" için, hayatta sahip olamayacakları miktarlarda paraları dökerek iPhone alıyor, saçmalık, saçmalığın daniskası.

@Helox, Android cihaz kullananları kötülemeyi de ihmal etmez. :D

Herkes gibi biliyorsun Apple telefonların fiyatları yüzünden böyle cehalet içinde yüzen ülkelerde statü göstergesi algılandığını. Batı Avrupa ve Amerika tarafında da herkes alışmış iPhone'a komfor alanından cıkmıyorlar ki olabilir kötü bir şey demedim. Türkiye'de eski iPhone'lar hala alınmasu ve kullanan kişilerin ekosistem dizecek parayı çok buldukları için harcamak istemeyerek telefonla yetinmeleri dediğimi doğruluyor gibi.
Cehalet içinde yüzmeyen herhangi bir ülke göster ve iPhone kullanma oranına bakalım diğer ülkelerden farklı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.