Arlecchino

Başarılı
İşe gidip gelirken kullanmak için iPhone XS almayı düşünüyorum. Güncel olarak kullanan var mı, ve ortalama ne kadar ekran süresi alıyorsunuz? Teşekkürler.

Çok uzun süre kullanamazsınız. Belli bir süre sonra WhatsApp bile desteklemeyecek. 1 2 senelik günlük kullanım amacıyla olabilir. Ama o fiyata Android telefon bakmanızı öneririm.

Günlük kullanım için kullanılabilir, halen fena olmayan bir cihaz. Ekran süresini falan bilmiyorum ancak iyi bir performans ve kamera performansı alırsınız.

Performansa vesaire çok gerek yok zaten ana cihazım Xiaomi 13 Ultra. Takoz gibi telefona sahip olduğum için 2. cihaz alma gereksiniminde bulundum. Acaba kaç yıl uygulama desteği alacak.

Çok uzun süre kullanamazsınız. Belli bir süre sonra WhatsApp bile desteklemeyecek. 1 2 senelik günlük kullanım amacıyla olabilir. Ama o fiyata Android telefon bakmanızı öneririm.

Sadece işe gidip gelirken kullanacağım ana cihazım zaten var.

Bataryada uzer 13'un alti sizin kullaniminiza gore. Cunku o zamanlar Apple'in pil omru konusunda basarisiz oldugu zamanlardi. Bütçe ne kadar?

8-9 civarı çünkü fazla harcamak istemiyorum 2. telefon olacak. İş yerinde ağır ve hantal cihaz yoruyor. Ve maksimum 1 saat takılıyorum cihazla yani 2 saat bile gitse okeyim. S10e de bakabilirim ama XS kullanmayı hep istemiştim. Konu başlığını moderatörler değişmiş sanki öneri konusu gibi olmuş.

8-9 civarı çünkü fazla harcamak istemiyorum 2. telefon olacak. İş yerinde ağır ve hantal cihaz yoruyor. Ve maksimum 1 saat takılıyorum cihazla yani 2 saat bile gitse okeyim. S10e de bakabilirim ama XS kullanmayı hep istemiştim. Konu başlığını moderatörler değişmiş sanki öneri konusu gibi olmuş.

Çok üzmez. Hala daha performansı iyi. 2 sene boyunca 2.telefon olarak kullanırsın.

Bu butcede mantikli. Hayirli olsun simdiden.