Akın Kökçü

Başarılı
Daha önce S21 FE kullanıyordum, telefonum denize düştü ve ben de mecburen XS Max aldım. Şu an değiştirmeyi düşünüyorum, üstüne çok fazla para koyamayacağım. Ya değiş tokuş kampanyaları ile iPhone 13 ya da S23 FE almayı düşünüyorum ya da ikinci elden satıp yine bu ikili arasında bir tercih yapmayı planlıyorum. Sizce değiştirmeye değer mi? Bunlar dışında hangi telefonlar alınabilir? Android alırsam muhtemelen Samsung alırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe nedir? Onun dışında S23 FE tercih edilebilir, bütçe çıkarsa OnePlus Nord 3 5G tavsiye ederim. iPhone 13 ise sizin tercihinize bağlı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xs Max fena cihaz değil fakat şu an almazsanız ileride iki katına alırsınız. Ekosistem varsa 13, yoksa S23FE. Tabi burada istek ve ihtiyaçlarınız da önemli bir etken.

Değiştirmek istememin sebebi pili 15 Kasım'da değiştirdim ve serviste telefonu düzeltemediler yeni cihaz verdiler onunda pili bozuk geldi. Bu sefer onun pilini değiştirdim. 6 ay dolmadan dün sabah pil sağlığım 100 iken 96 oldu. Servise götürdüm testten geçiyor vs deyip işlem yapmadılar. 116 döngü olmuş normal dedi. Kendisinin şaşırdığı iki durum vardı birincisi ekran sürem günlük ortalama 6 saat bunun bir bucuk 2 saati Instagram bir bir buçuk saatide YT Music. Instagram bu saate rağmen arkada 7 saat aktif kalıyor gözüküyor ve bataryayı yiyor dedi. Arka planda uygulama yenileme vs kapalı bu arada. Bir diğer garip durum ise ön kamera ile flaşlı fotoğraf çekince sol altta yeşil bir ışık oluşuyor. İkisi içinde bir şey yapmadılar. Format atıp yolladılar bende elimde kalmadan satayım değiştireyim kafasındayım. Bana kalsa 2024 Aralık ya da 2025 Mart cıvarlarında değiştirecektim.

Xs Max fena cihaz değil fakat şu an almazsanız ileride iki katına alırsınız. Ekosistem varsa 13, yoksa S23FE. Tabi burada istek ve ihtiyaçlarınız da önemli bir etken.
Elimde M2 Mac var ama android ile rahatça kullanıyordum ekosistem çok sorun değil. Androidden beni alı koyan şey güncelleme ömrü.

Elimde M2 Mac var ama android ile rahatça kullanıyordum ekosistem çok sorun değil. Androidden beni alı koyan şey güncelleme ömrü.
Android'de güçlü donanımlı ve stabil çalışan yazılım kullanırsan güncelleme desteği sorun olmuyor.

iPhone 13 ve S23 FE yerine alabiliyorsan S23 al.